De 4 beste iPhone apps voor je interieur

Je interieur is een belangrijk onderdeel van je huis. Het is de plek waar je tot rust komt en je thuis voelt. Een goede iPhone app voor je interieur kan je helpen bij het vinden van de juiste meubels, het kiezen van de juiste kleuren en het organiseren van je spullen. Een goede app voor je interieur is gemakkelijk te gebruiken en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Hieronder bespreken we vier apps die hieraan voldoen en die je helpen om je interieur tot in de puntjes te verzorgen. Tot slot bekijken we de ideale telefoon, en bekijken we waarom een iPhone 12 kopen hiervoor een goed idee is.

Woonblog

RoomSketcher

RoomSketcher is een app die je helpt bij het ontwerpen van je interieur. Met deze app kun je een plattegrond van je huis maken en deze inrichten met meubels en accessoires. De app bevat een grote bibliotheek met meubels en accessoires, zodat je precies kunt zien hoe je huis eruit zal zien voordat je iets koopt. RoomSketcher is een geweldige app voor mensen die hun huis opnieuw willen inrichten of die net zijn verhuisd en op zoek zijn naar inspiratie.

iHandy Level

Als je iets wilt ophangen, is het belangrijk dat het recht hangt. Met iHandy Level kun je er zeker van zijn dat alles perfect recht hangt. De app maakt gebruik van de gyroscoop van je iPhone om de hoek van je telefoon te meten en zo te bepalen of iets waterpas hangt. De app is gemakkelijk te gebruiken en is een must-have voor mensen die hun huis opnieuw willen inrichten.

ColorSmart by Behr

ColorSmart by Behr is een app die je helpt bij het kiezen van de juiste kleur verf voor je huis. De app bevat duizenden kleuren en laat je zien hoe elke kleur eruit zal zien in je huis. Je kunt ook kleurenschema’s maken en opslaan, zodat je altijd een overzicht hebt van de kleuren die je hebt gebruikt. ColorSmart by Behr is een geweldige app voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor de kleuren van hun huis.

MagicPlan

MagicPlan is een app waarmee je gemakkelijk een plattegrond van je huis kunt maken. Met de app kun je een plattegrond van je huis maken door simpelweg foto’s te maken van elke kamer. De app maakt vervolgens automatisch een plattegrond op schaal. MagicPlan is een geweldige app voor mensen die hun huis opnieuw willen inrichten of die hun huis willen verkopen en een plattegrond nodig hebben voor de makelaar.

Welke iPhone kies je dan?

Of je nu je huis opnieuw wilt inrichten of gewoon wat inspiratie zoekt, er zijn genoeg apps beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Door gebruik te maken van de juiste iPhone apps, kun je ervoor zorgen dat je interieur er precies zo uit zal zien als je voor ogen hebt. En de iPhone 12 64GB is daarvoor een ideale keuze.

De iPhone 12 64GB is een krachtig apparaat dat ideaal werkt met deze interieur apps. Met zijn A14 Bionic-chip en geavanceerde camera’s, kun je met gemak de plattegrond van je huis vastleggen en de juiste meubels en accessoires kiezen. De krachtige processor van de iPhone 12 zorgt er ook voor dat de apps soepel en snel werken, zelfs bij het verwerken van complexe 3D-modellen.

Bovendien biedt de iPhone 12 64GB voldoende opslagruimte om al je ontwerpen, kleurenschema’s en plattegronden op te slaan, zodat je ze altijd bij de hand hebt. En met de grote en heldere Super Retina XDR-display van de iPhone 12, kun je alle details van je interieurontwerp duidelijk zien.

Kortom, de iPhone 12 is de ideale keuze voor het gebruik van deze apps voor je interieur. Met deze apps en het krachtige en handige apparaat, kun je gemakkelijk een interieurontwerp maken dat bij je past en je huis transformeren in de perfecte plek om te wonen.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]