Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Kerkrade

Aan de grens met Duitsland ligt het Limburgse plaatsje Kerkrade. Dit is een gezellige stad welke meer dan 45.000 inwoners telt. De stad is omringt door super mooie natuur waar je heerlijk kunt wonen. Je bent in een mum van tijd in Duitsland en zit ook nog eens maar een half uurtje van het mooie Maastricht vandaan. Of je nu middenin het centrum, in een buitenwijk of op het platteland wilt wonen, het is allemaal mogelijk in Kerkrade. Als je met een makelaar wilt werken, zoek je gewoon even op makelaar Kerkrade.

Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Kerkrade

Vooroorlogse woning: Poststraat 26, Kerkrade

Als je naar een huis op zoek bent in Kerkrade en hier niet te diep voor in de buidel wilt, dan zou je eens naar het vooroorlogse woonhuis aan de Poststraat 26 kunnen kijken. Dit is een vrijstaand huis, wat nog wel gemoderniseerd moet worden, maar als wel isolerende beglazing heeft. Je hebt 4 slaapkamers tot je beschikking en ook een eigen tuin. De vraagprijs is 189.000 euro kosten koper en is perfect voor een gezin om in te wonen.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-87804007-poststraat-26/

Instapklare woning: Krichelstraat 15A, Kerkrade

Mocht je liever een moderne instapklare woning willen kopen, dan zou je eens een blik moeten werpen op het huis dat gevestigd is aan de Krichelstraat 15 a in Kerkrade. Dit huis is een 2-onder-1-kap en heeft een vrijstaande garage. Je hebt een super mooie tuin tot je beschikking en deze geeft echt een sfeer af alsof je op Ibiza bent. Dit huis moet wel wat meer kosten. De vraagprijs is namelijk 329.000 euro kosten koper.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-87431425-krichelstraat-15-a/

Herenhuis: Hubertuslaan 67, Kerkrade

Wanneer je op zoek bent naar een prachtig vrijstaand herenhuis dan is de woning aan de St. Hubertuslaan 67 wat voor jou. Dit is een jaren 30 woning en moet wel gemoderniseerd worden. Toch is de sfeer die er in en rondom het huis hangt zeer authentiek en heb je wel een gevoel van luxe. Dit huis is zeer ruim en er zijn 4 slaapkamers te vinden. Dit maakt het huis prima geschikt voor een wat groter gezin. Je hebt 214 m2 woonoppervlakte tot je beschikking en de vraagprijs bedraagt 445.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-41921354-sthubertuslaan-67/

Vrijstaande villa: Koningsweg 23, Kerkrade

Kerkrade heeft ook mooie villa’s te bieden. Direct aan het stadspark vind je Koningsweg nummer 23. it is een vrijstaande villa welke helemaal is gerenoveerd en zeer luxe is. Je hebt veel ruimte in en om het huis en hebt een geweldig mooie achtertuin met een vijver en een ruim tuinhuis. Deze woning is al goed geïsoleerd en is daarnaast voorzien van dubbele beglazing. Je betaalt per m2 voor dit huis 2.553 euro wat neerkomt op een vraagprijs van 549.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-41004786-koningsweg-23/

Landhuis: Caumerstraat 80, Kerkrade    

Voor een mooie woning in een landhuisstijl zou je kunnen gaan kijken naar de woning aan de Caumerstraat 80. Dit huis is in 1978 gebouwd en is gebouwd met elementen van een landhuis. Zo zijn er prachtige ramen van glas-in-lood en zijn de vloeren van leisteen. Het huis is in 2017 nog gerenoveerd en daarbij is alles goed geïsoleerd en is de tuin ook vernieuwd. De vraagprijs is 569.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-41083360-caumerstraat-80/ 

Moderne villa: Albert Cuypstraat 4, Kerkrade

Wil je graag in Kerkrade wonen en gaat je voorkeur uit naar een moderne villa? Dan is de villa aan de Albert Cuypstraat 4 perfect voor jou. Deze heeft een mooie ligging, is zeer ruim en is zeer praktisch ingedeeld. Je kunt er heel comfortabel wonen doordat deze villa van alle luxe voorzien is. De prijs van deze villa is wel hoog met 795.000 euro, maar je krijgt er heel veel voor terug.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kerkrade/huis-40250983-albert-cuypstraat-4/

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]