Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Midden-Limburg

Nederland is misschien niet een heel groot land vergeleken met andere landen, maar we hebben wel hele gevarieerde regio’s. Elke regio heeft wel weer wat anders te bieden wat deze prachtig maakt. Dat is ook de reden waarom er voor iedereen wel een huis te vinden is in een gebied dat perfect past. Houd je bijvoorbeeld van de regio Midden-Limburg dan ben je gek op de mooie natuur, het vele water, de levendige centra van de grote steden en de prachtige cultuur. Midden-Limburg heeft veel te bieden en ook om te wonen is het een zeer mooie regio. Roggel is bijvoorbeeld een prachtige stad, mocht je daar willen wonen, zoek dan op makelaar Roggel op internet om een makelaarskantoor te vinden die je voort kan helpen.

Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Midden-Limburg

Rust en comfort in Roggel: Ophoven 27, Roggel

Er is in de stad Roggel een prachtig huis te vinden waarbij je alle rust en comfort hebt die je zoekt. Het is een mooi villa waarbij de materialen met zorg uitgekozen zijn. Deze zijn van topkwaliteit en maken dat ze voor een hele lange tijd meegaan. Het huis ligt aan de Ophoven 27 en ligt op een kavel van 3900 m2. Alles wat je nodig hebt, is op de begane grond gerealiseerd zodat je eigenlijk totdat je oud bent gewoon in het huis kunt blijven wonen. Je hebt 4 slaapkamers tot je beschikking en een hele mooie badkamer. Het prijskaartje aan deze villa is wel 750.000 euro, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/roggel/huis-41912984-ophoven-27/

Karakteristiek herenhuis: Gravenstate 5, Heythuysen

In Heythuysen staat een fantastisch mooi herenhuis dat in 2005 gerealiseerd is. Dit herenhuis staat aan de Gravenstate 5 en is een heel mooi karakteristiek huis. Het woonoppervlakte van dit huis is 365 m2 en je hebt maar liefst 5 slaapkamers tot je beschikking. Het huis is volgens de nieuwste standaards gebouwd en heeft dan ook energielabel A. Wil je een prachtig huis in Midden-Limburg in een rustig gelegen gebied? Dan is dit huis perfect en zul je er 875.000 euro voor neer moeten tellen.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/heythuysen/huis-87351438-gravenstate-5/ 

Vrijstaand herenhuis: Europalaan-Oost 74, Herkenbosch

Voor een iets hoger prijskaartje kun je het huis aan de Europalaan-Oost 74 kopen. De vraagprijs bedraagt 945.000 euro en dan krijg je een zeer luxe vrijstaand herenhuis waarvan de bouw in 2006 klaar was. Dit huis is in de stijl van een jaren 30 woning gebouwd en beschikt over een totaal van 7 kamers waarvan 4 slaapkamers. Ook heb je een sauna waar je heerlijk kunt vertoeven. De stad Herkenbosch is een vrij rustige stad en dichtbij de wake is een basisschool te vinden.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/herkenbosch/huis-41681223-europalaan-oost-74/

Luxe landhuis: Beeselseweg 25, Swalmen  

Voor een super mooi luxe landhuis moet je aan de Beeselseweg 25 in Swalmen zijn. Je hebt als je dit huis koopt 400 m2 woonoppervlakte tot je beschikking. De vraagprijs voor dit prachtige landhuis is 1.285.000 euro en heeft in totaal 11 kamers. Je hebt 3 slaapkamers en 3 badkamers in het huis en ook een ligbad. Dit huis ligt net buiten de bebouwde kom en ligt middenin de prachtige groene natuur van Midden-Limburg. Als je diepe zakken hebt, is dit luxe landhuis absoluut de moeite waard.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/swalmen/huis-49615343-beeselseweg-25/ 

Topvilla: Pastoor Drehmannsstraat 41, Herten

In Herten, bij Roermond, aan de Pastoor Drehmannsstraat 41 staat een schitterende topvilla die helemaal in de jaren 30 stijl is gebouwd. Het huis heeft 3 verdiepingen waarbij elke verdieping een terras met zon heeft. Voor 2.475.000 euro is deze super gave woning van jou. Om je een veilig gevoel te geven, is dit huis voorzien van een geheel omsloten hekwerk en heb je een toegangspoort die elektrisch te bedienen is. Misschien heb je met dit huis wel het perfecte huis in de regio Midden-Limburg gevonden.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/herten/huis-41446945-pastoor-drehmannsstraat-41/