Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Valkenburg

Een van de mooiste steden van Limburg moet toch wel Valkenburg zijn. Hier kun je heel veel leuke dingen doen, maar ook als plek om te wonen is het een heel mooi gebied. In en rondom Valkenburg zijn dan ook de meest mooie huizen te vinden. Wil je graag een huis kopen in deze stad? Zoek dan even online naar makelaar Valkenburg en kom zo terecht bij een makelaar die je kan helpen bij het vinden van je droomhuis in Valkenburg. Wonen in en rondom deze stad is wel wat duurder dan de meeste steden en je moet daarbij denken aan prijzen vanaf 700.000 euro voor een groot en mooi huis. 

Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Valkenburg

Vrijstaande villa: Emmabergweg 5a, Valkenburg

Aan de Emmabergweg 5a in Valkenburg staat een prachtige vrijstaande villa. Deze is voorzien van 4 slaapkamers en de achtertuin geeft je uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Deze vrijstaande villa biedt je alle nodige privacy en het huis is daarbij van alle gemakken voorzien. Je hebt bijvoorbeeld een super mooi zwembad en ook is het huis voorzien van airco en een alarminstallatie. Met 749.000 euro is dit een van de meest betaalbare villa’s die in Valkenburg te koop is.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/huis-41923981-emmabergweg-5-a/  

Ruime villa: Prins Bernhardlaan 20, Valkenburg

Voor een ruime en mooie villa op een perfecte locatie is het huis aan de Prins Bernhardlaan 20 in Valkenburg misschien wel perfect voor jou. Dit huis is gebouwd in een parkachtige omgeving waar je veel groen en bomen omheen kunt vinden. Je kunt naar het centrum van Valkenburg lopen waar je dan binnen 5 minuten al bent. Het hele gebouw is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo vind je er een prachtige natuurstenen vloer en een luxe keuken die alle mogelijke inbouwmateriaal heeft. Voor deze villa is de vraagprijs 775.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/huis-87923100-prins-bernhardlaan-20/ 

Jaren dertig villa: Broekhem 8, Valkenburg

Is een karakteristieke jaren dertig woning meer je ding? Dan is het huis aan de Broekhem 8 in Valkenburg misschien wel een geschikt huis. Hier heb je een mooie oprit en een ruimte tuin. Je bent op loopafstand van het centrum en hebt daarnaast de autosnelweg en een NS-station dichtbij. Je kunt dit pand ook als kantoorpand gebruiken, maar je kunt er natuurlijk ook in wonen. De vraagprijs voor deze karakteristieke vrijstaande villa is 865.000 euro. Met 8 kamers waarvan 6 slaapkamers is er genoeg ruimte voor een groot gezin om hier te wonen.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/huis-40284552-broekhem-8/

Franse villa: Hekerweg 37, Valkenburg

Voor een prachtige karakteristieke villa die perfect in een Frans platteland plaatje past, moet je naar het huis aan de Hekerweg 37 in Valkenburg kijken. Deze mooie hoeve telt 14 kamers waarvan er minimaal 4 als slaapkamer zijn ingericht. Het huis is in 1799 gebouwd en heeft tot op de dag van vandaag haar karakteristieke look weten te behouden. Je hebt een eigen binnenhof en daarnaast ook stallen en schuren tot je beschikking. Dit is een ideale plek om te wonen en je kunt zelf bepalen of je het in de oude stijl wilt houden of wilt moderniseren. Er is veel mogelijk met deze woonboerderij en het prijskaartje wat erbij hoort is 950.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/huis-86059165-hekerweg-37/  

Chateau: Stiena Ruypers Park 11, Valkenburg    

Het Chateau gevestigd aan het Stiena Ruypers Park 11 heeft een appartement te huur behoort tot 1 van de duurste in de stad Valkenburg. Om dit appartement te bemachtigen zal je rond de 1.195.000 euro neer moeten leggen. Het is een zeer luxe appartement dat 2 verdiepingen telt. 

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/appartement-87293789-stiena-ruypers-park-11/

Chateau: Meerssenderweg 30, Valkenburg

Heb je altijd al een chateau willen beheren, dan kan dit ook in Valkenburg. Je moet dan aan de Meerssenderweg 30 zijn. Dit is een prachtig mooi kasteel in de buurt van Valkenburg waarin 27 kamers te vinden zijn en een professionele wellness. Voor dit Chateau L’Ermitage moet je wel aardig diepe zakken hebben. De vraagprijs is namelijk 2.895.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/valkenburg-li/huis-85646872-meerssenderweg-30/

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]