Fotocollage maken? Maak een IXXI fotocollage met jouw eigen foto’s

Een eigen fotocollage maken kan op veel manieren. Een IXXI fotocollage is een eye-catcher en biedt jou bovendien alle vrijheid om jouw creativiteit kwijt te kunnen. Zo kun je zelf kiezen voor welk formaat fotocollage op jouw muur je gaat, welke maat de foto’s hebben en kun je heel eenvoudig regelmatig de foto’s in jouw IXXI fotocollage verwisselen. De ontwerp module van IXXI zorgt ervoor dat jij online een volledig ontwerp kunt maken voor jouw foto op wanddecoratie. Upload jouw foto’s en ontwerp jouw eigen foto IXXI.

Original IXXI collage

Met de originele IXXI collage kun jij een fotocollage maken met foto’s van 20 x 20 cm. Naast foto’s van jouw favoriete momenten kun je ook mooie standaard foto’s toevoegen. Denk dan bijvoorbeeld aan foto’s van een mooie zonsondergang of jouw favoriete kunstwerk. Door de combinatie van beide is een IXXI fotocollage een echte eye-catcher als foto wanddecoratie in jouw interieur. De ontwerp module geeft jou daarvoor alle vrijheid.

Zelf een collage maken via IXXI


Mini IXXI fotocollage

Naast grote foto’s in jouw IXXI collage kun je ook kiezen voor een kleiner formaat. Hierbij zijn de vakken van de muurdecoratie IXXI 10 x 10 cm in plaats van 20 x 20 cm. Doordat je in dezelfde maat meer vakken hebt kun je nog meer foto’s kwijt op jouw muur. Handig om te weten dat ook op dit formaat smartphone-foto’s in hoge kwaliteit blijven.

Zelf een collage maken via IXXI


Regelmatig wisselen in jouw foto wanddecoratie

Dankzij het handige systeem van IXXI kun je foto’s in een handomdraai verwisselen en heel eenvoudig nieuwe foto’s bestellen voor jouw IXXI collage. Op die manier verandert jouw IXXI mee met jouw leven en worden ook nieuwe momenten opgenomen in jouw interieur.

Liever één wanddecoratie foto?

Heb jij één prachtige foto van een van je dierbaren of een mooi moment uit je leven, kies dan voor één foto op wanddecoratie. Ook dat kan met IXXI wanddecoratie met foto. In de ontwerp module kies je dan niet meerdere, maar slechts één foto die je kunt vergroten, voorzien van een filter en op de juiste manier kunt afsnijden. Op die manier kun je met IXXI jouw volledige creativiteit kwijt en creëer je eenvoudig een eye-catcher met jouw favoriete personen en momenten.

Zelf een IXXI ontwerpen via IXXI

Klik voor meer IXXI’s
Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]