Fotocollage maken? Maak een IXXI fotocollage met jouw eigen foto’s

Een eigen fotocollage maken kan op veel manieren. Een IXXI fotocollage is een eye-catcher en biedt jou bovendien alle vrijheid om jouw creativiteit kwijt te kunnen. Zo kun je zelf kiezen voor welk formaat fotocollage op jouw muur je gaat, welke maat de foto’s hebben en kun je heel eenvoudig regelmatig de foto’s in jouw IXXI fotocollage verwisselen. De ontwerp module van IXXI zorgt ervoor dat jij online een volledig ontwerp kunt maken voor jouw foto op wanddecoratie. Upload jouw foto’s en ontwerp jouw eigen foto IXXI.

29,95

Ga aan de slag met je favoriete foto’s en creëer jouw persoonlijke eye-catcher voor aan de muur. Geef jouw interieur gemakkelijk en snel een frisse look door af te wisselen van vorm en beeld met de 20 x 20 cm kaarten! Laat je creativiteit los in de online ontwerp module en bewerk je IXXI fotocollage naar wens. Of je nu liever kiest voor een aparte foto per kaart of voor een vergroting in je collage, het kan allemaal. Voeg kaders, tekst of filters toe en maak jouw ideale wanddecoratie.

24,95

Met eigen foto’s op kaartjes van 10 x 10 cm maak je in een handomdraai een mooie wanddecoratie waarop je bijzondere momenten zijn verzameld. In vergelijking met IXXI Original (kaartjes van 20 x 20 cm) biedt IXXI Mini meer beelden op het hetzelfde oppervlak en dat betekent nóg meer fijne herinneringen in huis. En goed om te weten: zelfs je smartphone kiekjes blijven van goede kwaliteit op de kaartjes. Voeg kaders of filters toe en maak jouw ideale fotocollage voor in je interieur.

29,95

Jouw favoriete beeld als eye catcher in je interieur? Dat kan met de IXXI-vergroting. Upload jouw persoonlijke foto in onze ontwerp module en maak jouw persoonlijke wanddecoratie. Voeg kaders, tekst of filters toe en maak jouw ideale wanddecoratie.

IXXI Fotocollage wanddecoratie muurdecoratie voorbeeld

Original IXXI collage

Met de originele IXXI collage kun jij een fotocollage maken met foto’s van 20 x 20 cm. Naast foto’s van jouw favoriete momenten kun je ook mooie standaard foto’s toevoegen. Denk dan bijvoorbeeld aan foto’s van een mooie zonsondergang of jouw favoriete kunstwerk. Door de combinatie van beide is een IXXI fotocollage een echte eye-catcher als foto wanddecoratie in jouw interieur. De ontwerp module geeft jou daarvoor alle vrijheid.

IXXI Muurdecoratie voorbeeld fotocollage

Mini IXXI fotocollage

Naast grote foto’s in jouw IXXI collage kun je ook kiezen voor een kleiner formaat. Hierbij zijn de vakken van de muurdecoratie IXXI 10 x 10 cm in plaats van 20 x 20 cm. Doordat je in dezelfde maat meer vakken hebt kun je nog meer foto’s kwijt op jouw muur. Handig om te weten dat ook op dit formaat smartphone-foto’s in hoge kwaliteit blijven.

IXXI Mini Fotocollage Inspiratie

Regelmatig wisselen in jouw foto wanddecoratie

Dankzij het handige systeem van IXXI kun je foto’s in een handomdraai verwisselen en heel eenvoudig nieuwe foto’s bestellen voor jouw IXXI collage. Op die manier verandert jouw IXXI mee met jouw leven en worden ook nieuwe momenten opgenomen in jouw interieur.

Liever één wanddecoratie foto?

Heb jij één prachtige foto van een van je dierbaren of een mooi moment uit je leven, kies dan voor één foto op wanddecoratie. Ook dat kan met IXXI wanddecoratie met foto. In de ontwerp module kies je dan niet meerdere, maar slechts één foto die je kunt vergroten, voorzien van een filter en op de juiste manier kunt afsnijden. Op die manier kun je met IXXI jouw volledige creativiteit kwijt en creëer je eenvoudig een eye-catcher met jouw favoriete personen en momenten.