Alles over landelijke stoere badkamers

Landelijke stoere badkamers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit komt door het gebruik van natuurlijke materialen en de ontspannen uitstraling van deze ruimtes. We vertellen je in deze blog alles over de kenmerken van landelijke stoere badkamers én hoe je deze kunt creëren.

Badkamer

Kenmerken landelijke stoere badkamer

De rustige uitstraling van een landelijke stoere badkamer wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Deze materialen geven de badkamer een warm en rustiek gevoel. Daarnaast wordt er bij deze badkamers gekozen voor eenvoudige badkameraccessoires met een stoere touch. Denk bijvoorbeeld aan een mat zwart zeeppompje, een houtlook badplank of een mat zwart handdoekenrek.

Kleuren landelijke stoere badkamer

Bij een landelijke stoere badkamer kun je het beste voor rustige en natuurlijke kleuren kiezen. Denk aan aardetinten, zoals beige, bruin en groen. Dit kleurenpallet kun je aanvullen met grijs, wit en zwart. Waar wit en grijs vooral rust en eenvoud uitstraling, zorg je met zwart voor de stoere touch. Zo heeft het sanitair vaak een witte kleur, maar kan dit aangevuld worden met mat zwarte kranen. Deze kleuren worden natuurlijk ook aangevuld met materialen als houtlook en natuursteen. Want hiermee creëer je echt het natuurlijke gevoel van een landelijke badkamer.

Landelijke stoere badkamer samenstellen

Hoe stel je dan een landelijke stoere badkamer samen? We adviseren bij Sani4All altijd te beginnen met de tegels, deze vormen immers de basis van de badkamers. Je kunt kiezen voor een eenvoudige basis of juist al wat meer uitpakken met bijvoorbeeld houtlook tegels. Daarna kun je het sanitair en de meubels kiezen. In deze ruimtes zien we vaak dat er gekozen wordt voor wit sanitair, met houtlook meubels en zwarte of rvs-accenten.

Jouw landelijke stoere badkamer

Ben je na het lezen ervan overtuigd dat een badkamer landelijk én stoer echt iets voor jou is? In onze winkels helpen onze deskundige adviseurs je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. Niet alleen voorzien zij je van advies, ze maken ook een gratis 3D-ontwerp voor je. Zo weet jij precies hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Maar ook daarna staan we voor je klaar. Nadat jij de badkamer gekocht hebt, komen we deze gratis bij je thuisbezorgen. Indien gewenst verzorgen we ook de volledige montage voor je. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken en kan volledig gaan genieten van je nieuwe landelijke stoere badkamer.