Maatwerk IKEA keukendeurtjes: uniek & persoonlijk

Je keuken echt uniek en persoonlijk maken? En het ook nog eens betaalbaar houden? In dit artikel bekijken we de mogelijkheden om jouw IKEA keuken te voorzien van maatwerk IKEA keukendeurtjes door UP7. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw keuken eruit gaat zien. Kies zelf afmetingen, materialen en kleuren. Je hebt een maatwerk keuken, maar dan voor een veel lagere prijs. Bekijk de ongekende mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken en bepaal of dit iets voor jou is.

Keuken op maat betaalbaar maatwerk

IKEA keukendeurtjes materialen: kunststof, hout en lak

De collectie IKEA keukendeurtjes van UP7 bestaat uit meer dan 100 modellen, die leverbaar zijn in meer dan 10.000 kleuren. Kies bijvoorbeeld uit de voordelige kunststof collectie met meer dan 200 kleuren of ga voor eikenfineer of massief eiken in 40 houtkleuren.

Wil je een keuken in een unieke kleur? Ga dan voor MDF IKEA keukendeurtjes met lak. Jouw keuken kan ook echt jouw keuken worden met de unieke maatwerk oplossingen van UP7.

Als je van hout houdt: eiken IKEA keukendeurtjes

Houten keukendeurtjes geven je keuken een natuurlijke en robuuste uitstraling. Je keuken ziet er warm en luxe uit met onze eiken IKEA keukendeurtjes. De eiken keukendeurtjes van UP7 zijn leverbaar in 2 uitvoeringen:

  • Eikenfineer: niet van massief te onderscheiden en zonder de nadelen van massief hout. Leverbaar in 3 varianten en 40 houtkleuren
  • Eiken massief: vindt je noesten, scheuren en een beetje leven in je front helemaal geweldig. Kies dan voor massief eiken. Deze fronten zijn uniek en zeer robuust. Leverbaar in 3 varianten en 40 houtkleuren
Zwarte eiken keuken maatwerk

IKEA keukendeurtjes kleuren: kies zelf de kleur

IKEA levert zelf maar een beperkt aantal kleuren, omdat ze volgens het massa is kassa principe werken. Bij UP7 produceren ze uitsluitend voor jou en dus kun je al je wensen simpel verwerken. Heb je een unieke kleur gevonden, dan levert UP7 jouw IKEA keukendeurtjes in die gewenste kleur. Ze leveren alle lak kleuren van o.a RAL, Sikkens, NCS en Farrow and ball, dus de keuze is reuze.

IKEA kast aanpassen: kies zelf de maten

Naast de materiaal en kleurkeuze, kun je bij UP7 ook de frontmaten zelf bepalen. Als je dus de indeling van een kast wil aanpassen, dan kan dat kosteloos. Ook kun je bijvoorbeeld een maatwerk kast creëren, door het inkorten van de kast en het leveren van een maatwerk front. Past bijvoorbeeld een kast van 60 niet, maar een 58,5 wel? Dan levert UP7 het front op 58,5 cm.

Met het UP7 concept, heb je dus echt de mogelijkheid om van een standaard IKEA keuken, echt een volledige maatwerk keuken te maken.

Naast maatwerk IKEA keukendeurtjes, leveren ze bij UP7 ook maatwerk plinten, bedekkingspanelen en meer. Ook leveren ze maatwerk keukenbladen speciaal voor de IKEA keukens. En als je een TV meubel of kledingkast van IKEA wil aanpassen, dan leveren ze hier ook maatwerk IKEA fronten voor.

Meer info vindt je op:
https://up7.nl/