Vertel jouw verhaal met Modulari wanddecoratie

Persoonlijke wanddecoratie, het is een van de woontrends van de afgelopen tijd. En begrijpelijk ook, want je maakt op een creatieve manier echt iets persoonlijks. Combineer de leukste foto’s van jouw prachtige reizen, dierbare momenten met jouw gezin, familie en vrienden of die ene foto die je gewoon onwijs mooi vond. Je hebt alle vrijheid om zelf een vorm te kiezen, foto’s te selecteren en een ontwerp te maken.

Modulari
Modulari
Modulari

Kies voor een fotocollage

Voor een fotocollege kun je kiezen uit drie mooie vormen. Kies ervoor om op elke losse vorm een andere foto te tonen. Of kies om de foto over meerdere vormen te verdelen. Kijk bij de keuze voor een van de drie vormen goed welke vorm fotocollage goed past bij jouw interieur.

  • Circles: de ronde vorm van de foto muurcirkels past ideaal bij een speels, en meer organisch interieur.
  • Squares: een square, ookwel vierkant, past goed in ieder strak en modern interieur. Je creëert eenvoudig een symmetrisch geheel vier, twaalf of zelfs zestien vlakken.
  • Hexagons: de vorm die past in eigenlijk ieder interieur. Het leuke van de hexagon vorm is de verspringing tussen de verschillende foto’s op de muur.

Combineer met leuke toevoegingen

Je kunt natuurlijk enkel kiezen voor foto’s, maar ook combineren met andere items in dezelfde vorm zorgt voor een uniek effect. Ook kiezen voor een combinatie van onderstaande toevoegingen kan natuurlijk.

  • Kurk: voeg meer creativiteit en speelsheid toe met extra panelen van kurk. Je kunt ze kiezen in alle vormen. Ze zijn stijlvol afgewerkt en leuk om bijvoorbeeld extra losse foto’s op te hangen. Hang ze foto’s bijvoorbeeld eerst eens zo op, en maak er later circles, squares of hexagons van met de foto erop gedrukt.
  • Mirrors: een spiegel zorgt altijd voor een ruimtelijk effect. In elke vorm te kiezen en handig, maar ook nog eens goed voor een uniek effect aan de muur.
  • Eijffinger: wil jij écht een eye-catcher aan de muur. Kies dan voor hexagons met echt Eijffinger behang. De hexagons hebben een subtiele glans en zijn beschikbaar in verschillende soorten behang. Perfect met elkaar te combineren.

Mooie momenten om iets persoonlijks te geven

Er zijn tal van momenten in een jaar om leuke cadeaus te geven. De belangrijkste momenten zijn de onderstaande vier, momenten om echt te verrassen.

  • Valentijn: verras jouw geliefde met de leukste momenten van jullie samen. Je maakt op die manier bovendien jullie interieur weer echt een stukje persoonlijker. Helemaal van jullie samen.
  • Moederdag: duik in de fotoboeken, ontdek welke momenten jullie vroeger samen hebben meegemaakt en laat ze drukken op persoonlijke wanddecoratie. Echt persoonlijk en succes is verzekerd.
  • Vaderdag: ook de vaders mag je niet vergeten. Verzamel memorabele, stoere momenten voor een echte vader. 
  • Verjaardagen: of het nu gaat om je partner, vader, moeder of een van je vrienden. Vereeuwig de leukste momenten die je samen hebt beleefd in wanddecoratie.

Kom je er niet uit: kies voor ontwerpadvies

De stylisten van Modulari helpen jou graag met het maken van een stijlvolle keuze. Veel opties en mogelijkheden zijn al voorbereid. Zo kun je kiezen voor standaard modellen, die je vervolgens zelf helemaal kunt aanpassen. Weet je geen goede keuze te maken, plan dan direct online een afspraak in en bespreek de mogelijkheden met een van de interieurstylisten.

Uitgezocht? Ophangen maar!

Die persoonlijke wanddecoratie, hoe hang je die op? Je hoeft voor wanddecoratie van Modulari niet meer te boren, je gebruikt simpelweg het magnetische ophangsysteem. Je plakt hiervoor eerst powerstrips tegen de muur. Vervolgens klik je de wanddecoratie er eenvoudig en snel op. Bovendien kun je zo ook regelmatig de hexagons, circles of squares eens verwisselen of aanvullen met nieuwe momenten voor een levendig effect.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Nieuwe droomkeuken? Zo kun je deze realiseren

Het realiseren van je droomkeuken is een spannend en bevredigend project. Een keuken is niet [...]

Een gezellig buitenverblijf creëren met stijlvolle tuinmeubels: hoe pak je dat aan?

De tuin is een heerlijke plek om lekker te zitten tijdens de warmere zomerdagen. Daarnaast [...]

Zijn je leidingen thuis vaak verstopt? Hier zijn wat oorzaken en oplossingen

Niets is zo irritant als een gootsteen die niet doorloopt, een toilet dat niet goed [...]

4 redenen waarom je een vloerkleed in huis moet nemen

Een vloerkleed kan een geweldige toevoeging zijn aan elk interieur. Of je nu op zoek [...]

Woningrenovatie: hoe pak je dat aan?

Het renoveren van een woning biedt een unieke kans om nieuw leven in een oud(er) [...]

Screens: alle voordelen van screens voor je ramen

Wanneer je nadenkt over het verbeteren van je wooncomfort en het verlagen van je energiekosten, [...]

Wat is belangrijk bij stoelen voor in de horeca?

Stoelen zijn een essentieel onderdeel van elk horecagelegenheid, of het nu gaat om een café, [...]

Bijpassende eettafel en bijzettafel: zo zorg je voor een bijpassend geheel

Het kiezen van meubels voor je woonkamer en eetkamer kan een uitdagende taak zijn, vooral [...]

Minimalistisch warm, hoe krijg je warmte in je minimalistische interieur?

Minimalisme staat vaak synoniem voor strakke lijnen, neutrale kleurenpaletten en een ‘minder is meer’ benadering. [...]