3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een nieuw hoesje? Dan kan het lonen om te kijken tussen de hoesjes die je al hebt. Ben je gewoon op zoek naar iets nieuws, dan hebben we nog een paar praktische tips voor je.

Je iPhone 11 Pro Max hoesje past om je 12 Pro Max

Goed nieuws: je iPhone 12 Pro Max is even groot als je vorige iPhone 11 Pro Max. Apple veranderde bij het nieuwere toestel niet veel aan de telefoon. Is je huidige hoesje nog goed en vind je deze nog mooi, dan kun je deze dus blijven gebruiken. Hergebruik is natuurlijk ook hartstikke goed voor het milieu.

Maar het is ook logisch als je lang genoeg tegen dit hoesje hebt aangekeken, dat je gewoon op zoek bent naar iets nieuws. Hoewel de iPhone 12 Pro Max een paar generaties geleden is, zijn er nog steeds winkels waar je zonder al te veel moeite een iPhone 12 Pro Max hoesje kunt vinden.

Met een book case bescherm je alles

Veel mensen kiezen voor een backcover. Dat is een hoesje dat alleen de randen en de achterkant beschermt. In principe voldoet dat, maar je scherm blijft onbeschermd. Je kunt natuurlijk een screenprotector van hard glas plakken, maar is dat voldoende? Sommige mensen willen net even een beetje meer comfort en kiezen voor een bookcase. Dat is een hoesje waar zowel voor als achter afgedekt is.

Het mooie van deze hoes, is dat er vaak ook ruimte is om wat geld en wat pasjes in op te bergen. Je hebt daarmee je portemonnee en je telefoon in één. Zo’n hoesje maakt je telefoon wel wat dikker. Het voordeel is dan weer dat je telefoon beter tegen een stootje kan.

Gaat jouw hoesje samen met MagSafe?

Goed om op te letten: niet alle hoesjes voor de iPhone 12 Pro Max hebben ondersteuning voor MagSafe. En dat is jammer, want dat betekent dat je deze technologie niet kunt gebruiken om mee op te laden. Je blijft dan een lightning kabel nodig hebben. Met MagSafe kun je je telefoon gewoon door blijven gebruiken terwijl je oplaadt. Met een lightning kabel blijft de plug in de weg zitten rond je pink.

Een hoesje met MagSafe-ondersteuning, herken je aan de ronde ring op de achterkant van het hoesje. Soms zit de ring aan de binnenkant verborgen. Controleer voor je een hoesje bestelt, of je er MagSafe mee kunt gebruiken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

iPhone 12

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]