Waarom jij moet kopen bij Tuinmaximaal?

Wil je van je terras een nog fijnere plek maken waar je een groot deel van het jaar tijd kunt doorbrengen? Met een terrasoverkapping zorg je ervoor dat je vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst van elke zonnestraal kunt genieten. Een overkapping voor je terras is leverbaar in tientallen uitvoeringen en is op maat te maken voor zo ongeveer ieder terras. Het is dus een kwestie van de juiste maten opnemen en je kunt direct jouw nieuwe terrasoverkapping online bestellen bij Tuinmaximaal, de marktleider in Europa als het gaat om overkappingen voor je tuin.

Tuinmaximaal

Je auto veilig parkeren op eigen terrein

Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden. Dan is een eigen laadpaal wel zo prettig. Als je je auto op eigen terrein kunt parkeren dan is dat meestal geen probleem. Maak een mooie carport voor je huis waar je auto beschut staat en waar je de stekker gemakkelijk kunt inpluggen. Zo is de accu altijd opgeladen en kun je de volgende dag zonder zorgen op pad. Maar ook als je niet elektrisch rijdt is een carport natuurlijk heel prettig. 

Geniet nog meer van je terras

Wil je nog meer genieten van je terras? Overweeg dan een overkapping. Die kan helemaal dicht zijn, zodat je meer het idee hebt van een serre, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen een dak boven je hoofd. In beide gevallen kun je al snel van de frisse buitenlucht en het zonnetje genieten want het is al vanaf vroeg in het voorjaar aangenaam. Een terrasoverkapping is leverbaar in tientallen uitvoeringen, je kunt kiezen voor de stijl die past bij jouw smaak en de aard van de woning. Omdat de overkapping op maat wordt gemaakt is het zelfs voor een niet zo ervaren klusser een koud kunstje om hem te plaatsen. 

Gebruik de tips van Tuinmaximaal

Op de website van Tuinmaximaal vind je alle informatie die je nodig hebt als je binnenkort zelf een tuinoverkapping gaat plaatsen. Je krijgt je bestelde overkapping of carport geleverd in een handig pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt om de klus in een paar uurtjes te klaren. Een goede voorbereiding is natuurlijk wel belangrijk. Zorg dus dat je al het gereedschap en apparaten zoals een boormachine en schroefmachine bij de hand hebt. Op die manier kun je ongestoord doorwerken en is de kans groot dat jouw overkapping in en dag kan worden geplaatst en je er de volgende dag al van kunt genieten. 

Hou de hitte of de kou buiten

In de zomer kan het op het terras te warm worden als de zon er vol op staat. Met automatische zonwering die je kunt laten monteren boven je terrasoverkapping houd je de zon voor zover nodig buiten de deur. Het doek is lichtdoorlatend, dus je zit niet in het donker. Wil je het hele jaar door genieten van je terras dan maak je de overkapping compleet met een schuifpui met grote deuren. Door je overkapping dicht te maken is deze extra ruimte het hele jaar door gebruiken. Je kunt zo het hele jaar door lekker buiten eten als je dat wilt. Maar ook voor je kat is een dichte overkapping een uitkomst. Hij kan dan toch lekker naar buiten zonder dat je het risico loopt dat hij er vandoor gaat en onheil gaat aanrichten in de tuinen van je buren. 

Verhoog je wooncomfort met een carpool of terrasoverkapping

Als je een mooi huis hebt dan wil je natuurlijk ook een mooi terras en een goede plek om je auto te parkeren. Dat bereik je door bij Tuinmaximaal een terrasoverkapping te bestellen en te plaatsen. Je profiteert van uitstekende service en natuurlijk ook van producten van topkwaliteit. Je bestelling kun je op afspraak ophalen maar je kunt er ook voor kiezen om deze kosteloos thuis te laten bezorgen. Uiteraard gebeurt dit altijd op afspraak zodat je een goede planning kunt maken voor de plaatsing. Als je ooit plannen hebt om je woning te verkopen dan is de aanwezigheid van een carport of mooie terrasoverkapping natuurlijk een groot pluspunt. Het zal de verkoopwaarde van de woning zeker ten goede komen. Maar natuurlijk plaats je deze in eerste instantie om je eigen woongenot te verhogen en te profiteren van extra comfort.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]