5x inspiratie van zonneschermen voor jouw woning

Zonwering uitkiezen voor je woning is niet iets wat je iedere dag doet. Sterker nog: als je het goed doet hoef je het maar één keer in je leven te doen! Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over je keuze, zodat je zeker weet dat je jarenlang kunt gaan genieten van mooie, stijlvolle en bovenal goed werkende zonneschermen voor jouw woning. Hier vind je 5x inspiratie van zonwering waar je voor kunt kiezen!

Rolluiken

1: Riante Rolluiken

Wanneer je kiest voor rolluiken, kies je voor een strakke en stijlvolle toevoeging aan je woning. De rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen en zorgen ervoor dat de zon geen toegang heeft tot jouw woning. Rolluiken zijn verkrijgbaar in tal van soorten, maten en kleuren. Op maat gemaakte rolluiken zijn heel gemakkelijk te bestellen.

2: Markante markiezen

Met mooie markiezen geef je jouw woning een unieke uitstraling. De markiezen in de ronde vorm zijn het meest populair en dat is niet voor niets. Je woning ziet er hiermee gezellig en knus uit. Markiezen roepen een nostalgisch gevoel op. Wil jij dat gevoel oproepen? Kies dan voor mooie markiezen!

3: Unieke uitvalschermen

Een andere optie is de keuze voor uitvalschermen. Deze zijn anders dan markiezen, omdat ze recht staan en niet rond. Uitvalschermen zijn een ideale keuze wanneer je ook een schaduwplek op het terras naast je woning wilt creëren. Zo houd je de warmte van de zon buiten en kun je ook op het terras genieten van verkoelende schaduw. 

4: Statige screens

Ook screens zijn een goede optie. Ze lijken qua uitvoering en werking erg op rolluiken, maar vaak hebben screens een wat strakkere look. Wil je graag een moderne uitstraling aan je woning? Dan zijn screens zeker een goede optie!

5: Stijlvolle shutters

Een laatste optie zijn shutters. Shutters hebben als grote voordeel dat ze er enorm stijlvol uitzien. Door deze aan de buitenzijde van je woning te plaatsen krijgt je woning direct een luxe uitstraling. Shutters zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar voornamelijk zwart, wit en een houtkleur zijn het meest populair. 

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden voor zonwering in jouw woning? Kijk dan eens naar het ruime aanbod dat je online tegenkomt. Je kunt genoeg inspiratie opdoen en bepalen welke zonneschermen jij het mooist vindt voor je woning!