De beste bureaustoelen voor jouw kantoor

Langdurig werken achter de computer vereist concentratie, uithoudingsvermogen en een goede gezondheid. Uren achtereen zitten zonder rust of beweging kan ernstige problemen veroorzaken – rugpijn, hoge bloeddruk en overgewicht. De oplossing is het kiezen van de beste bureaustoelen voor jouw kantoor, jouw rug en jouw lichaam. Zodat jij ook – nu steeds meer bedrijven na de pandemie er voor kiezen om hun werknemers thuis te laten blijven werken – een gezonde levensstijl kan blijven onderhouden.

Een goede bureaustoel kan jou helpen, geen blijvende klachten of chronische pijn te creëren. Het is dus van groot belang dat jij een goede ergonomische bureaustoel uitkiest. Zodat je uiteindelijk een fijner leven kunt leiden, vooral als je vanuit huis werkt. Dit zijn de 3 beste ergonomische bureaustoelen voor jouw thuiskantoor.

Beste bureaustoel

1. BenS 803-Bsc-3

Het is misschien niet een van de mooiste bureaustoelen maar het is zeker een fantastische stoel voor iedereen die tegenwoordig remote werkt. Deze ergonomische stoel is niet te duur, maar heeft een fantastische kwaliteit. Dus of je nu de hele dag mailtjes zit te beantwoorden, een fervent gamer bent, of graag online een gokje waagt bij het grootste online casino, maak je geen zorgen want op deze stoel kan je uren achtereen zitten. Pas wel op want deze bureaustoel heeft geen hoofdsteun.

2. Tectake Gaming Chair

Zoals de naam misschien al aangeeft, deze stoel is perfect voor de gamer. Dus als je kinderen in huis hebt die veel gamen, of als je zelf van een spelletje houdt dan zou je deze stoel kunnen kunnen aanschaffen. De Tectake Gaming chair is een mooie stoel voor iemand die graag uren achter elkaar Fifa of Call of Duty speelt. Hij heeft ook een mooie comfortabele hoofdsteun zodat iemand die is aan het gamen niet de hele tijd voorover hoeft te leunen. Dit is natuurlijk ontzettend slecht voor je rug. Daarbij kan de stoel natuurlijk ook goed worden gebruikt om lekker vanuit huis te werken.

3. HJH Office Ergohuman

De naam zegt het natuurlijk al. Dit is de perfecte ergonomische bureaustoel. Dus als je al een beetje last hebt van rugklachten. Dan is deze stoel zeker de moeite waard om eens naar te kijken. De stoel is niet alleen ergonomisch goed, het heeft ook een prachtig design. Zodat het gemakkelijk bij de esthethiek van jouw kantoor past. Het is niet de meest goedkope bureaustoel maar voor wie van kwaliteit houdt is dit een fantastische stoel. De stoel is zeer flexibel in te stellen. Daarbij heeft het jou ook nog eens goede steun. De prijs ligt wat hoog, dus als je op zoek bent naar een andere ergonomische stoel die er mooi uit ziet, maar iets goedkoper is, kijk dan eens hier.

Dat zijn de beste ergonomische bureaustoelen voor jouw (thuis) kantoor

Een goede bureaustoel kan het verschil maken voor jouw comfort tijdens je werkdag. De belangrijkste taak van een bureaustoel is je comfort te bieden terwijl je in jouw stoel zit. Hoewel sommige bureaustoelen  buiten het betaalbaarheidsbereik vallen, heb ik ervoor gekozen om vooral te stoelen vinden die bij elk budget passen. Want iedereen verdient het natuurlijk om een gezonde levensstijl te leven. 

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Minimalistisch warm, hoe krijg je warmte in je minimalistische interieur?

Minimalisme staat vaak synoniem voor strakke lijnen, neutrale kleurenpaletten en een ‘minder is meer’ benadering. [...]

De voor- en nadelen van visgraat laminaat

Een laminaatvloer is een populaire keuze, zeker als je het hebt over visgraat. Maar wat [...]

Prefab woningen: de voor- en nadelen van prefab woningen

Prefab woningen, ook wel prefabricated homes genoemd, zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze [...]

Materialen plantenbakken: voor- en nadelen per soort materiaal

Het kiezen van de juiste plantenbak kan een groot verschil maken voor zowel de esthetiek [...]

Rhododendrons: tips en voordelen van het verplaatsen van deze prachtige struiken

Rhododendrons zijn een populaire keuze in veel tuinen vanwege hun prachtige bloemen en weelderige groene [...]

Airco in de slaapkamer: waar moet je op letten?

Hartje zomer: heerlijk! We genieten massaal van de zon en de warme temperaturen. Toch vinden [...]

Zo kun je je woonkamer een snelle make-over geven

De woonkamer is het hart van het huis; een plek waar we ontspannen, entertainen en [...]

Dit zijn de mogelijkheden voor extra daglicht in de woonkamer

De woonkamer is vaak het hart van het huis, een plek waar licht en ruimte [...]

Nieuwe dakpannen leggen bij dakrenovatie

Dakrenovatie is een cruciale ingreep die de bescherming en het uiterlijk van een huis significant [...]