Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Maastricht

Voor iedereen is er wel een huis te vinden en dit is ook omdat iedereen een andere smaak heeft. Niet iedereen heeft zin om in een rijtjeshuis te wonen en de een wil liever in de stad en de andere liever op het platteland. Het is dus maar net wat je wilt en hoe groot je huis moet zijn. Een groter gezin heeft natuurlijk een groter huis nodig dan wanneer je alleen bent. In Maastricht zijn heel veel verschillende huizen te vinden zodat je zomaar ineens je droomhuis kunt vinden. Door op Funda Maastricht te zoeken online, kom je direct op de juiste pagina terecht en kun je alle beschikbare huizen direct bekijken.

Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Maastricht

Tussenwoning: Jerichostraat 15, Maastricht

Je kunt in Maastricht al een huis vinden vanaf 172.000 euro. Zo kun je kijken naar het huis aan de Jerichostraat 15. Dit is een huis met 4 kamers en is een tussenwoning welke in een rustig gedeelte van Maastricht ligt. In Limmel vind je deze woning en dit gedeelte van Maastricht geeft je een beetje het gevoel dat je in een dorp woont. Het huis is in 1955 gebouwd en zal hier en daar wel gemoderniseerd moeten worden. Dit huis heeft een prijskaartje van 172.000 euro en kan zomaar het perfecte huis voor jou en je gezin zijn.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/maastricht/huis-41074392-jerichostraat-15/  

Bovenwoning: Antoon van Elenstraat 54B, Maastricht

Wil je net wat meer uitgeven dan zou je kunnen kijken naar het huis aan de Antoon van Elenstraat. Nummer 54B staat te koop. Dit is een bovenwoning van 73 m2 met 4 kamers waarvan 1 slaapkamer. Je hebt een eigen entree en ook een berging waar je je fiets kunt stallen. Deze bovenwoning ligt aan een rustige weg en voor het parkeren is een vergunning nodig of moet parkeergeld betaald worden. De vraagprijs voor deze woning is 199.000 euro en kost daarmee 2.726 euro per m2.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/maastricht/huis-87479099-antoon-van-elenstraat-54-b/     

Tussenwoning: Alburtusstraat 47, Maastricht

Voor een huis waar je met een groot gezin terecht kunt, zou je naar het huis aan de Alburtusstraat 47 in Maastricht kunnen kijken. Dit is een tussenwoning waar 3 slaapkamers te vinden zijn met een goede moderne badkamer. Het fijne aan deze woning is dat de buurt rustig is en je toch in de buurt bent van een NS Station, verschillende scholen en winkels. Zowel de badkamer als de keuken zijn nog niet heel lang geleden gerenoveerd en dat maakt dat dit een prettige woning is om in te wonen. De huidige eigenaar vraagt 235.000 euro voor dit mooie huis.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/maastricht/huis-87298194-albertusstraat-47/        

Gezinswoning met garage: Ruyterstraat 8, Maastricht

Wil je graag een gezinswoning met eigen garage, dan is nummer 8 aan de Ruyterstraat misschien wel wat voor jou. Dit huis ligt in een rustige wijk en heeft een prachtige tuin welke op het noorden ligt. Deze woning is van 1972 en heeft een woonoppervlakte van 95 m2. De indeling van 5 kamers waarvan 3 slaapkamers maakt dit een prima gezinswoning. Je hebt 2 woonlagen en ook nog een zolder tot je beschikking. Het prijskaartje voor dit huis is 249.000 euro en dit komt neer op 2.621 euro per vierkante meter.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/maastricht/huis-87448404-ruyterstraat-8/  

Wonen en werken: Veldwezeltstraat 82, Maastricht   

Heb je een iets groter budget, en wil je een woon/werk locatie, dan is misschien het huis aan de Veldwezeltstraat 82 perfect voor jou. Hier kun je zowel wonen als werken. De bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond. Het luxe appartement met 3 slaapkamers ligt op de eerste verdieping. Dichtbij dit pand is een basisschool te vinden en ook de sporthal, het buurtwinkelcentrum en de kinderboerderij zijn in de buurt. Naast de 3 slaapkamers heb je ook de beschikking over 2 prachtige badkamers waarbij er goed nagedacht is over comfort. Aan dit huis hangt wel een prijskaartje van 649.000 euro, maar het pand is wel voorzien van zonnepanelen en goede isolatie.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/maastricht/huis-41454683-veldwezeltstraat-82/

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]