Dít zijn de mooiste huizen op Funda in Groningen

In deze tijd is het lastig een woning te vinden. Desondanks hebben wij de 7 mooiste huizen verzameld die op dit moment te koop staan in Groningen. Het biedt jou een uniek kijkje in de huizen op Funda. Heb je een van deze huizen in Groningen op het oog, schakel dan een aankoopmakelaar in. Je vindt een makelaar in Groningen via de link. Deze helpt jou namelijk met de aankoop, kent de markt en de verkopende makelaar. Daardoor worden jouw kansen op jouw droomhuis in Groningen een stuk groter. Heb je hieronder jouw droomhuis gevonden, klik dan meteen door naar Funda.nl om de woning te bekijken.

Oranjestraat 9, Groningen

Oostersingel 48 48a, Groningen

Ben jij op zoek naar een volledig gerenoveerde woning in Groningen, direct naast de hoofdingang van het UMCG, dan zit is de Oostersingel jouw nieuwe huis. Deze unieke woning is absoluut de moeite waard: gelegen op een top locatie, met vijf slaapkamers, twee badkamers en twee keukens. Dat maakt de woning ook splitsbaar, met één of twee woningen voor de verhuur. Ook wonen met een zoon, dochter of je ouders is in deze woning mogelijk. Naast het UMCG liggen ook de Grote Markt, het Groninger Forum en de Martinitoren in de buurt, op maar vijf minuten lopen. Daarmee is deze woning dicht te betrekken. Is dit jouw droomhuis in Groningen?

Huidige vraagprijs: 650.000 K.K.
Bekijk deze woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-87591171-oostersingel-48-48a/

Oranjestraat 9, Groningen

De Oranjestraat 9 is een prachtig herenhuis, gelegen op een steenworp afstand van het Noorderplantsoen. In deze woning, gebouwd in 1924, zijn alle historische details nog aanwezig. De woning is echter ook volledig gerenoveerd, en daardoor nu in perfecte staat. De woning heeft een uniek dakterras van 100m2, met als voordeel dat je altijd volop kunt genieten van de zon. Kortom, een instapklare woning met authentieke details, materialen van kwaliteit en een weloverwogen combinatie tussen modern en oud.

Huidige vraagprijs: 549.000 K.K.
Bekijk deze woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-41156620-oranjestraat-9/

Lierstraat 93, Groningen

De Lierstraat 93 is een ideale starterswoning. De woning heeft onderhoud nodig, maar dit biedt tegelijkertijd een kans om deze woning volledig naar eigen smaak in te richten. Je maakt er op die manier een volledig eigen thuis van. De locatie is goed, op loopafstand van winkelcentrum Paddepoel en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Ook het Noorderplantsoen ligt in de buurt, op ongeveer 5 minuten fietsen. Dat maakt deze woning een zeer complete woning en daarmee ook zeer gewild.

Huidige vraagprijs: 200.000 K.K.
Bekijk deze woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-41142384-lierstraat-93/

Nieuwe Ebbingestraat 1k, Groningen

Een ruim appartement, met een gezamenlijk dakterras dat uitkijkt over het stadscentrum. Het is de ideale combinatie voor jonge mensen. Je hebt ruimte, een buiten en tegelijkertijd het gezellige van het stadscentrum van Groningen. Het appartement heeft een inpandige lift en is daarmee ook geschikt voor mindervaliden. Er zijn twee slaapkamers en een ruime woonkamer. De woning is ook te koop voor verhuur en is ook op dit moment verhuurd aan 3 personen. De huuropbrengsten zijn 1.100 euro excl. gas, water en licht.

Huidige vraagprijs: 239.000 K.K.
Bekijk de woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/appartement-41259839-nieuwe-ebbingestraat-1-k/

Kerklaan 93, Groningen

Je kunt de Kerklaan 93 misschien wel het meest knusse huis van Groningen noemen. Dit karakteristieke schippershuisje, gebouwd in 1887, heeft grote kozijnen en houten details. Ook de ligging is ideaal: het huis ligt om de hoek bij het Noorderplantsoen, waardoor je altijd kunt genieten van de nabije natuur. De knusheid van de woning vertaalt zich ook in de interessante vraagprijs, die bieden vanaf is. Wil jij ook op deze leuke locatie wonen, en deze woning helemaal van jou maken, zorg dan dat je er op tijd bij bent voor deze woning verkocht is.

Huidige vraagprijs: 150.000 K.K.
Bekijk de woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-41252484-kerklaan-93/

Martinikerkhof 41, Groningen

Een luxe appartement met dakterras, direct gelegen achter de Martinitoren in het stadscentrum van Groningen. De unieke combinatie van kenmerken maakt dit appartement de moeite waard. Ook van binnen is de Martinikerkhof 41 voorzien van hoogwaardige afwerking en daarom met stip een modern appartement te noemen. Ook voor de auto en spullen is ruimte beschikbaar, in de kelder is namelijk een parkeerplaats en berging. Zo wordt ook parkeren en opbergen in de binnenstad van Groningen eenvoudig.

Huidige vraagprijs: 565.000 K.K.
Bekijk de woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/appartement-41063970-martinikerkhof-41/

Mussengang 10, Groningen

De Mussengang 10 ligt nabij de Stadsschouwburg en daarmee dicht tegen de binnenstad. Op deze unieke locatie worden drie luxe stadsvilla’s gebouwd. Hierbij wordt met het gebruik van verrassende materialen een unieke woning gecreëerd. Elke woning heeft een carport, met daarin de voordeur. Bovendien heeft iedere woning een unieke patio, die samen met al het glas in de woning voor een compleet plaatje zorgt.

Huidige vraagprijs: 595.000 V.O.N.
Bekijk de woning via Funda: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-41117457-mussengang/

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]