Grote wanddecoratie: een IXXI als eye-catcher in jouw ruimte

Er zijn talloze manieren om de muren in jouw interieur aan te kleden. Denk aan grote wandobjecten, zoals een IXXI, of bijvoorbeeld een wandkleed. Wij laten je talloze voorbeelden zien van grote wanddecoratie. In het bijzonder: grote muurdecoratie van het merk IXXI met jouw eigen foto’s of ontwerpen van designers.

Een IXXI als grote wanddecoratie aan de muur

Groot, groter, grootst. We hebben IXXI’s in bizar grote formaten voorbij zien komen. Wij houden het in deze blog graag bij IXXI wanddecoratie die nog in de huiskamer past.

Tip: slide horizontaal door alle foto’s hieronder

Direct naar IXXI Zelf IXXI ontwerpen


Klik voor meer IXXI’s
Grote foto afdrukken op een IXXI

Met IXXI kun je jouw zelfgemaakte foto van een prachtig landschap of een gezinsportret vergroten en als IXXI ontvangen. Vervolgens is het een kwestie van de IXXI ophangen en genieten van deze zelfgemaakte foto aan jouw muur. Hieronder vind je een link naar de IXXI ‘Vergroting’, waarbij jij kunt ontdekken hoe jouw grote foto eruit gaat zien op de muur.

Direct naar IXXI Zelf IXXI ontwerpen

De trend van nu: wandkleden

Wanneer we praten over grote muurdecoratie kunnen we het niet laten even in te gaan op de trend van dit jaar: wandkleden. Hieronder een selectie van wat ons betreft de leukste grote wanddecoratie in de categorie wandkleden. Tip: het merk Urban Cotton.

Bekijk alle wandkleden Naar Urban Cotton