Phillips Hue, DE manier voor LED innovatie!

We kunnen er niet meer omheen. De laatste jaren is LED de wereld van de verlichting aan het domineren en aan het overnemen. LED verlichting is voor veel mensen niet alleen de toekomst, maar voor steeds meer mensen is het ook hedendaags de manier hoe zij alles regelen op het gebied van verlichten. Wanneer we kijken naar LED verlichting dan is Phillips Hue een van de meest interessante manieren om LED verlichting geavanceerder maken. Daarom nemen we in dit artikel alles op het gebied van Phillips Hue met je door, we vertellen je alles over de mogelijkheden!

Phillips Hue

Je kunt altijd de juiste sfeer creëren

Phillips Hue heeft een hoop voorgeprogrammeerde opties en lichtscènes, maar je kunt er ook zelf een aantal maken. Je kunt kiezen voor een warme setting met rood en geeltinten wanneer je ’s avonds een romantisch dinertje hebt, of je kunt kiezen voor helder blauw tijdens het studeren om de concentratie te bevorderen. Je kunt ook kiezen voor paars tijdens een gezellig feestje! Met de scenes in Phillips Hue kun je altijd de juiste sfeer in de ruimte creëren. 

Alles in één

Een andere mogelijkheid is om alle lampen die je in de kamer hebt tegelijk te bedienen. Je kunt met Siri op de iPhone zelfs de lampen aan of uit laten zetten via spraakcommando’s. Je kunt ook aangeven dat je wilt dat de lampen vanzelf aangaan wanneer het donker wordt middels een timerfunctie. Dat is heel fijn wanneer je soms wat vaker niet thuis bent! Overweeg je om Phillips Hue lampen aan te schaffen? Dat is altijd een uitstekend idee. Alles van Phillips Hue is te vinden tussen het eenvoudige, maar toch ook veelzijdige aanbod van Letsleds. 

Het bedienen van de lampen op afstand

Je kunt de lampen ook uit huis bedienen. Niet enkel op een aantal kilometer afstand, maar over de hele wereld. Het enige wat je daar voor nodig hebt is een internetverbinding. Wanneer je bijvoorbeeld iets langer op het werk moet blijven, dan schakel je de lampen alvast in zodat het niet helemaal donker is wanneer je thuiskomt. Wanneer je op vakantie gaat dan kun je in de avond op afstand de lichten aandoen, dan heeft een potentiële inbreker het gevoel dat er iemand thuis is en dus wordt je minder snel slachtoffer van inbraak op vakantie.

Beter wakker worden

Niets is zo lekker als compleet ontspannen en rustig wakker worden in een kamer die qua intensiteit steeds lichter wordt. Alsof je te maken hebt met een indoor zonsopgang! Wanneer je lekker stil en natuurlijk wakker wilt worden dan is Phillips Hue een goede optie. Je kunt namelijk de lampen telkens iets verder laten oplichten zodat je rustiger en aangenamer wakker wordt.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]