Unieke woonideeën met moed om iets nieuws te proberen

Bij het inrichten van je huis wil je je natuurlijk graag onderscheiden van de massa. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor bijzondere kleuren of ontwerpen. Die vind je natuurlijk niet overal, daar moet je soms goed naar zoeken. Je kunt bijvoorbeeld shoppen bij Kare. Dat is een online winkel voor design meubelen en woonaccessoires. Het assortiment is zeer ruim en je kunt op je gemak winkelen omdat alles online besteld kan worden.

Unieke woonideeën

Kies mooie meubelen die bij jouw smaak passen

Als jij iemand bent die graag eens wat bijzonders ontdekt dan is shoppen bij kare design een feestje. Hier vind je geen standaard bankstel, tafel of kast. Hier koop je meubelen en accessoires die het verschil maken. Als jij houdt van blikvangers die meteen de aandacht trekken als iemand jouw woonkamer binnenstapt dan is online winkelen echt een verademing.

Jouw kleuren en stijlen combineren

Het grote voordeel van online kunnen winkelen voor je interieur is dat er enorm veel keuze is. Je bent niet meer afhankelijk van winkels die bij jou in de buurt zijn of die je met jouw beschikbare middelen van vervoer eenvoudig kunt bereiken. En, misschien nog wel belangrijker, je bent ook niet meer afhankelijk van openingstijden. Je kunt als je dat zou willen desnoods midden in de nacht winkelen voor jouw interieur. Je bestelling krijg je thuisbezorgd, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken over vervoer van je aankopen. 

Ga je voor modern of voor romantisch?

Als je een voorkeur hebt voor design meubelen en woonaccessoires dan zijn er binnen die categorie natuurlijk nog verschillende stijlen. Modern en strak of toch liever een beetje romantisch met wat meer franje en in zachte tinten. Waar je ook voor kiest, je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken of je jouw gekozen items ook in veel andere huizen tegen gaat komen. Die kans is niet zo groot, want design is en blijft exclusief. Je betaalt er wat meer voor, en daarvoor koop je ook het ‘alleenrecht’. Althans die kans is groot binnen jouw familie- en vriendenkring, tenzij je jouw ontdekte adressen voor mooie spullen met iedereen deelt natuurlijk. 

Ga voor kwaliteitsproducten met stijl

Voor het maken van design meubelen worden vaak de allerbeste materialen gebruikt. Mooie houtsoorten en mooie stoffen. Vaak wordt er gewerkt met natuurlijke materialen. Mooie wollen kussens, gemaakt van schapenwol die met zorg is gesponnen en komt van schapen die het goed hebben. Hout dat komt uit milieuvriendelijke kap in bossen die daarvoor speciaal zijn aangeplant. Als je dat soort keuzes belangrijk vindt dan kom je al snel terecht bij design meubelen en zal je de massaproductie links moeten laten liggen. 

Een make-over van je interieur

Als je toch van plan bent om je woonkamer een complete make-over te geven dan is kiezen voor design meubelen natuurlijk heel erg leuk. Je kunt er eindeloos mee combineren en variëren. Je kunt er een compleet eigen stijl mee samenstellen. Daarmee laat je duidelijk zien wat jij mooi vindt. Je hoeft geen concessies te doen omdat de keuze beperkt is. Je kunt kiezen voor mooie vormen, bijzondere kleuren en speciale ontwerpen. Design meubelen zijn vandaag de dag zeker niet meer alleen weggelegd voor de rijken onder ons. Ook speciale en bijzondere ontwerpen kun je voor een acceptabele prijs kopen. De ontwerpers vinden het belangrijk dat veel mensen van hun creaties kunnen genieten en vragen er daarom lang niet altijd de hoofdprijs voor. 

Hoe weet je dat een meubel of accessoire design is?

Als je zeker wilt weten dat je inderdaad design koopt dan is het zaak om te shoppen bij winkels die een exclusief assortiment hebben. Woontijdschriften kunnen hierbij vaak een inspiratie zijn. Maar ook kun je online uitzoeken of de artikelen die worden aangeboden niet toevallig ook bij een grote keten worden verkocht. Vaak is dat zeker niet het geval, maar het is een koud kunstje om dat via het internet uit te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op het merk of op een bepaalde afbeelding. Als je die nergens of vrijwel nergens anders ook kunt vinden dan mag je ervan uit gaan dat het om exclusief design gaat. Ook bepaalde goede merken hebben op dat gebied natuurlijk een reputatie hoog te houden. Zij zullen hun spullen niet zomaar door iedereen laten verkopen maar hun resellers met zorg kiezen.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]