Vanuit huis je nieuwe kast samenstellen? Bekijk de kastentool!

Ben jij op zoek naar een nieuwe kledingkast en wil je hiervoor niet de deur uit? Dan is de online kastentool de oplossing! Stel vanuit huis je kledingkast volledig op maat samen. Kies je eigen stijl kledingkast, personaliseer en bepaal je eigen indeling.

Een groot voordeel van het samenstellen van je kledingkast is dat je ook zelf je prijs kunt bepalen. Extra accessoires zijn nu eenmaal duurder en door zelf je kledingkast samen te stellen kun je zelf de keuze maken om op bepaalde accessoires te bezuinigen.

Hoe werkt de online kledingkastentool?

Wil jij een nieuwe kledingkast kopen? Wanneer je de keuze maakt voor een nieuwe kledingkast zijn er een aantal factoren van belang. De hoogte en breedte van de ruimte waar je kast komt te staan  zijn belangrijke onderdelen die je vooraf dient te weten. Zorg dus dat je zorgvuldig de beschikbare ruimte opmeet en pas hier je kast op aan.

De kleur van je kledingkast

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur, ook als het aankomt op de kleur van je kledingkast. Per kast kan het verschillen in welke kleuren de kast beschikbaar is. Veel gekozen varianten zijn de neutrale wild eiken kleur, walnoot, zand eiken, grijs of wit.

Aanvullende accessoires voor je kledingkast

Je maakt je kledingkast helemaal af met prachtige aanvullende accessoires. Kies je juist een of twee spiegels? Wil je een kledingkast met of zonder verlichting en moeten de kastdeuren voorzien worden van softclose? Bepaal zelf of je deze aanvullende accessoires voor je kledingkast wil. Bespaar waar nodig en blijf binnen je eigen budget.

De kastindeling van je kledingkast

De indeling van je kast is voor veel mensen de belangrijkste stap. Je wilt graag je kast volgens jouw persoonlijke voorkeur samenstellen. De ene persoon heeft meer maatpakken en is vooral op zoek naar ruimte met roedes, de andere persoon is juist op zoek naar meer vakken met legplanken en opbergladen. Wat jouw voorkeur ook heeft, je kunt de volledige indeling zelf bepalen. Dankzij het handige online systeem heb je binnen een aantal minuten je kledingkast helemaal op maat samengesteld.

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig met het samenstellen van jouw kledingkast online? Dan helpt de klantenservice van slaapkamerweb.nl je graag verder!

Vanuit huis je nieuwe kast samenstellen? Bekijk de kastentool!
Vanuit huis je nieuwe kast samenstellen? Bekijk de kastentool!