Verhuizen? Zo voorkom je beschadigingen aan meubels

Dagen ben je bezig geweest om alle spullen netjes in verhuisdozen te stoppen. Alles is netjes geordend en klaar voor verhuizing. Het grootste werk is gedaan. Het laatste wat je wil is dat al dit grote werk voor niks is. Niets is namelijk vervelender dan spullen die kapot gaan in een verhuisdoos of verhuisdozen die omvallen tijdens het vervoer naar je nieuwe woning. Het is dan ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat meubels en materialen niet beschadigen bij het vervoeren. Welk verhuismateriaal je hiervoor nodig hebt wordt in dit artikel beschreven. Daarnaast moet je ook niet vergeten veilig om te gaan met het elektrische keukenapparatuur bijvoorbeeld.

Verhuizen? Zo voorkom je beschadigingen aan meubels

Noppenfolie

Tijdens het inpakken van alle spullen zal je ervan versteld staan hoeveel breekbaar materiaal er moet worden vervoerd. Het is belangrijk om al dit materiaal dan ook goed te beschermen. Zeker als het verpakt is met ander breekbaar materiaal in een doos. Noppenfolie is een erg handig materiaal om hierbij te gebruiken. Een onmisbaar materiaal tijdens het verhuizen.

Verhuisdozen

Je kunt je het zo gek niet bedenken wat er allemaal wordt ingepakt tijdens het verhuizen naar je nieuwe woning. Of het nou gaat om de kleine theelepeltjes of de mooie boekenplank die niet kan ontbreken. Een verhuisdoos zorgt voor een goed overzicht tussen al deze verschillende spullen. Je kunt zelf de indeling bepalen die jij hier handig voor vindt. Naast dat het een goed overzicht creëert, zorgt het er ook meteen voor dat meubels en materialen niet snel beschadigen. 

Beschermhoezen

Verschillende soorten meubels zorgen ook meteen voor verschillende soorten materiaal: leer, katoen, tegels, suede en ga zo nog maar even door. Het laatste wat je wil is dat al dit mooie interieur wordt beschadigd. Het is daarom erg belangrijk om je meubels en interieur in te pakken met beschermhoezen. Verschillende soorten beschermhoezen zijn matrashoezen, bankhoezen en stoelhoezen. Zo wordt jouw mooiste interieur geheel zonder beschadiging in jouw nieuwe woning geplaatst.

Verhuisdeken

Naast meubels als stoelen en banken waar perfecte hoezen voor zijn, blijven er nog tal van meubels over. Die mooie kast en nieuwe tafel zijn natuurlijk ook erg belangrijk om mee te nemen naar je nieuwe huis. Deze meubels hebben waarschijnlijk allemaal een andere vorm en maat. Hiervoor is een verhuisdeken de perfecte optie om al deze meubels zonder schade te vervoeren. Deze zijn van sterke kwaliteit en daardoor vaker te gebruiken. 

Met al dit materiaal zorg je ervoor dat je al je kostbare en mooie meubels geheel schadevrij worden verplaatst.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]