Zó haal je je eigen spa in huis

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om de spa-ervaring in huis te halen. Dat is niet voor niks, want het brengt een hoop fijne voordelen met zich mee. Deze spa-ervaring kun je bovendien op verschillende manieren creëren en in dit artikel ga ik daar dieper op in. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Bron: Fonteynspas

Zó haal je je eigen spa in huis

Droom weg in de jacuzzi

Een jacuzzi, spa of hottub is natuurlijk de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een jacuzzi te laten plaatsen. Zo’n jacuzzi kun je laten inbouwen in je badkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om er eentje in de tuin te zetten. Naast de traditionele jacuzzi is tegenwoordig ook de opblaasbare variant razend populair. Dit komt onder andere door de aantrekkelijke prijs en het feit dat dit model eenvoudig is op te zetten en te verplaatsen. 

Als je ervoor kiest om een jacuzzi te kopen, is er nog een aantal zaken waarbij je stil moet staan. Denk bijvoorbeeld goed na over het formaat. Ga je voor een variant voor drie personen of tóch voor een vier- of vijfpersoons? Denk ook goed na over de extra opties, zoals verlichting en massagejets. 

Ontspan in de sauna

Regelmatig een bezoekje brengen aan de sauna heeft een positieve invloed op je gezondheid. Het werkt ontspannend, kan pijn verlichten, is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking op je lichaam en is zelfs gezond voor je huid. Het is dan ook niet voor niks dat het steeds populairder wordt om een sauna te laten plaatsen. Met name infraroodsauna’s zijn erg geschikt om thuis te laten plaatsen. Dit type sauna kun je zonder te hoeven wachten gebruiken en je kunt er bovendien langer van genieten dan bij een traditionele sauna, omdat de warmte langer behouden blijft. Tenslotte is een infraroodsauna milieuvriendelijker dan een traditionele, Finse sauna.

Meer informatie? 

Wil je meer weten over hoe je je eigen spa-ervaring in huis haalt of ben je op zoek naar een heerlijke jacuzzi of sauna voor bij jou thuis? Neem dan eens een kijkje op deze website.