De beste bestemmingen in Oostenrijk voor de kerstvakantie

Besneeuwde bergtoppen, schitterende vergezichten en een onvergetelijke sfeer: dat is een wintervakantie vieren in Oostenrijk. Er zijn heel veel mooie plekken waar je het hele jaar door terecht kunt, maar die in de winter net wat meer te bieden hebben. Wat dacht je van een vakantiehuis kerst in Oostenrijk waar je tijdens de kerstdagen tijd kunt doorbrengen met je vrienden of familie? Er zijn heel wat mooie bestemmingen te vinden in Oostenrijk waar je verzekerd bent van een witte kerst of waar je helemaal in de sfeer komt voor de feestdagen. Hier vind je de beste vakantiehuizen Oostenrijk voor de kerstvakantie!

Oostenrijk

Salzburg: genieten van een magische bestemming

Het betoverende Salzburg is meer dan alleen de geboorteplaats van Mozart. De stad kent een schitterende ligging in de bergen en is daardoor een uniek decor tijdens de kerstdagen. Mooie lichten, besneeuwde bergtoppen in de verte, gezellige restaurants en leuke winkels: je vindt het allemaal in Salzburg. De stad heeft altijd al iets magisch, maar in de winter komt dit extra naar voren. In de omgeving kun je daarnaast ook de rust en vrijheid van de natuur opzoeken. 

Tirol: een chalet in de sneeuw

Natuurlijk mag het mooie Tirol niet ontbreken in de lijst. Deze deelstaat is niet alleen de meest bekende, maar ook een van de meest geliefde bestemmingen in Oostenrijk voor de winter. Tirol is dé place to be voor skivakanties en mensen komen dan ook van heinde en ver om hier neer te strijken in een van de mooie chalets. Een vakantiehuis oud en nieuw kun je hier zeker boeken, zodat je verzekerd kunt zijn van een onvergetelijke sfeer. Tirol is groot en kent dan ook tal van mooie plaatsen waar jij een vakantiewoning kunt huren. Bekijk zelf het aanbod en boek jouw trip!

Andere prachtige bestemmingen voor tijdens de kerst

Er zijn nog veel meer bestemmingen in Oostenrijk waar je verzekerd bent van mooie natuur en sneeuw. Onder andere de stad Wenen is een aanrader: hier vind je schitterende architectuur, maar adem je ook de sfeer van een historische stad. Het Salzburgerland is ook een aanrader om naartoe te gaan tijdens de kerstdagen. Een vakantie in Oostenrijk is altijd een goed idee. Je kunt een villa huren in de bergen voor jou en je vrienden of een gezellig chalet voor het hele gezin. Een wintervakantie in Oostenrijk is de moeite waard!