De ultieme game kamer

Een plek in huis maken voor de ultieme game kamer is altijd een goed idee. Het geeft je alle rust die je nodig hebt om je volledig te concentreren op je slot casino spellen of andere games. Misschien is het uiteindelijk nog wel fijner voor alle andere mensen in huis. Dan hoeven ze niet meer jouw game geluiden te horen. Met deze tips zet je de ultieme game kamer in elkaar. Alles van de benodigde accessoires tot het meubilair.

Game kamer

Luidsprekers voor de beste geluidseffecten

In je eigen game kamer hoef je geen koptelefoon op en dus kan je kiezen voor de beste luidsprekers. Je kan kiezen voor luidsprekers met of zonder draden. De prijsklasse van luidsprekers is erg breed, dus er is voor iedereen wel een ideale set te vinden. 

Bluetooth luidsprekers kosten vaak wat meer, maar je hoeft niet met de vervelende kabels te dealen en het is makkelijk te installeren. Nog belangrijker is de geluidskwaliteit. Als je een betere speaker kan krijgen, maar zonder Bluetooth? Geen probleem, want de geluidskwaliteit gaat boven alles.

Speel je graag met de luidsprekers op het hoogste volume? Kijk dan eens naar geluidisolatie. Ook de gamers die met een headset spelen zijn vaak goed te horen door het gegil of harde gepraat. Geluidsisolatie helpt je om alles binnen je game kamer te houden. Laat het aanbrengen door een professional en krijg nooit meer geluidsoverlast klachten. 

De lekkerst zittende gamestoel

Een beetje comfort tijdens het gamen is absoluut nodig. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede gamestoel.  Voor de echte pro’s die urenlang achter de computer of het gameconsole zitten doet een goede stoel wonderen. Geen pijn meer in je nek, rug of waar dan ook. 

Er zijn specifieke stoelen beschikbaar die ideaal zijn voor het gamen. Sommige hebben een voetstuk, bekerhouder en nog veel meer toffe features. De duurste game stoelen komen met ingebouwde Bluetooth boxen, een monitor en oplaadpunten. Het nadeel is dat de stoel elektriciteit nodig heeft, maar je hebt alles binnen handbereik. 

Belangrijke game accessoires

Retro consoles toevoegen aan je game kamer creëren de ultieme look. Het is ook nog eens leuk om op de oude speelautomaten van vroeger te spelen, maar het staat ook erg goed. Nodig je vrienden uit om samen verschillende games te spelen en combineer de oude spellen met die van nu. 

Om nog wat aan de sfeer toe te voegen is het leuk om de juiste RBG-verlichting te halen. De lichten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar je kan ook kiezen om ze aan je game opzet te koppelen. Dit hoeft natuurlijk niet want de RBG verlichting op zich is al erg gaaf. Je kan kiezen voor LED-sfeerlichtjes met één kleur of duurdere opties die van kleur veranderen.

Een lekkere lounge maakt je game kamer helemaal af. Perfect voor wanneer je gasten hebt. Zij kunnen lekker op de bank loungen met een hapje en drankje terwijl jullie om de beurt gamen.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]