HOTSPOT: Thermen Berendonck bij Nijmegen; Oosters genieten!

Onder de rook van Nijmegen opende in mei 2019 saunacomplex Thermen Berendonck. Een saunacomplex aan recreatiegebied de Berendonck in Wijchen. Oosters geluk en betoverende wellness, dat is wat je hier kunt ervaren. Wij nemen jou in deze long-read mee naar wellnessresort Thermen Berendonck. Laat je inspireren!

Thermen Berendonck Nijmegen
Naar Thermen Berendonck

De binnenkomst

Bij binnenkomst toon jij jouw online geboekte ticket of arrangement. Vervolgens ontvang je een kleine introductie over Thermen Berendonck en wat je kunt verwachten. Hierdoor ben je perfect voorbereid en kun je tijdens jouw saunadag maximaal genieten. Ter plekke jouw toegang of een extra arrangement regelen is ook mogelijk, maar op basis van beschikbaarheid.Wij raden daarom aan altijd vooraf, online, een ticket te kopen en de arrangementen te boeken.

Tijden en prijzen

Zwembaden

Thermen Berendonck heeft meer dan 6 verschillende zwembaden, maar ook whirlpoolbaden, meerdere binnenbaden, een zoutwaterbad en buitenbad met massagebanken. Met name zoutwaterbad Adalaj Stepwell is een echt uniek bad. Qua uitstraling brengt dit bad je direct naar de Taj Mahal in India.

Naar alle zwembaden

Voetenbaden

Dan de voetenbaden, laten we daar na de zwembaden niet teveel woorden aan vuil maken.

Naar alle voetenbaden

Restaurants

Natuurlijk is de Oosterse sfeer ook doorgetrokken in de restaurants van Thermen Berendonck. In zowel de Lounge als het buffetrestaurant is het echt genieten van de rust. De gekozen kleuren benadrukken het feit dat je bij deze sauna komt om te ontspannen.

Alle restaurants Menu

Beautycentrum

Het beautycentrum is net als de rest van het wellnessresort een oase van rust, maar prikkelt tegelijkertijd de zintuigen door de bijzondere vormen en het speelse karakter waarmee verschillende design elementen terugkomen.

Alle behandelingen

Het pand

De buitenkant van Thermen Berendonck heeft natuurlijk een unieke Oosterse uitstraling. Je waant je in een combinatie van arabische en Aziatische tinten. De kern van het ontwerp is echt gebaseerd op rust en ontspanning door het goede materiaalgebruik.

Naar Thermen Berendonck

Hotel

Thermen Berendonck heeft geen eigen hotel, maar biedt in samenwerking met verschillende goede hotels in de buurt leuke arrangementen. Houd je van een vintage interieur, dan vinden wij Hotel Nimma in Nijmegen de leukste optie voor een overnachting!

Hotels en arrangementen

Extra foto’s #thermenberendonck

No images found.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Wat kost verhuizen?

Ben je van plan te verhuizen? Of je nu naar de andere kant van de [...]

Meditatieruimte in je woning creëeren: hoe pak je dat aan?

Mediteren wordt door steeds meer mensen gedaan en dat is ook logisch, aangezien meditatie verschillende [...]

Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]