Lijsten van Verno.com: een lijstenmakerij anno 2021

Het shirt van jouw favoriete voetbalclub, jouw trouwjurk, poster of een waardevol schilderij inlijsten? Dat doe je anno 2021 bij lijstenmaker Verno. Via Verno kies je eenvoudig de juiste lijst. Je hebt keuze uit verschillende stijlen, en met de handige keuzehulp stel je de lijst eenvoudig zelf samen. Een handige inlijstservice zorgt ervoor dat je het product dat je wilt laten inlijsten kunt laten ophalen, om hem vervolgens ingelijst weer te ontvangen. Op die manier is Verno transparant, helder en een echte lijstenmakerij anno 2021. Modern, eenvoudig en met een fantastische service!

Lijsten van Verno.com: een lijstenmakerij anno 2020

Keuze uit vijf verschillende stijlen

  • Barok lijsten: sierlijke lijnen en krullerige houtbewerking maken barok lijsten al een prachtig kunstwerk. Zeker in combinatie met jouw kunstwerk.
  • Moderne lijsten: strakke lijsten met moderne vormen. Van hout, metaal en lijsten met een betonlook. Alle strakke vormen lijsten zijn mogelijk.
  • Klassieke lijsten: de klassiek lijsten worden gekenmerkt door de brede lijsten in luxe kleuren, waarin je statige kunstwerken kunt bewaren. 
  • Industriële lijsten: de lijsten in de stijl industrieel zijn strak, veelal gemaakt van metaal. Elke metaalsoort heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken.
  • Scandinavische lijsten: strakke, minimalistische houten lijsten vormen de basis van het assortiment Scandinavische lijsten van Verno.

Keuze uit drie soorten glas

Je kunt kiezen voor een lijst zonder glas, al wordt het meest gekozen voor een lijst met glas. Heb je weinig daglicht of lampen in de ruimte waar de lijst komt te hangen, kies dan voor helder glas. Is er juist veel daglicht of lampen aanwezig in de ruimte, kies dan voor ontspiegeld glas. Voor optimale bescherming tegen verkleuring kun je ook nog kiezen voor art glass (museumglas). Dit glas is uitermate geschikt voor het beschermen van kostbaarheden tegen verkleuring door (zon)licht. Het glas in de lijsten is 2 mm dik.

Maak de juiste keuze met gratis samples

Twijfel je tussen verschillende lijsten? Het is bij Verno mogelijk om gratis samples te ontvangen van de lijsten. Je kiest eenvoudig van welke lijsten je een sample wilt ontvangen. Je betaalt enkel de verzendkosten (5 euro) voor de levering van de samples. Op die manier kun je thuis gemakkelijk uitproberen welke lijst het beste past bij jouw interieur en kunstwerk. Ideaal en helemaal passend bij de lijstenmakerij van nu.

Op maat binnen 10 werkdagen geleverd

Elke lijst wordt binnen maximaal tien dagen geleverd, ook maatwerk lijsten. De lijsten worden gratis thuisbezorgd. Het is helaas nog niet mogelijk om een levermoment te kiezen, maar je ontvangt vooraf wel een e-mail met datum en tijdvak. Op die manier weet je wanneer je thuis moet zijn, of een briefje op de deur moet plakken voor levering bij de buren.

Extra: de Verno inlijstservice 

Maak je gebruik van de Verno inlijstservice, dan wordt het kunstwerk bij jou thuis opgehaald. Dit kan een schilderij zijn, maar ook een voetbalshirt of trouwjurk. Na ophalen lijst Verno het kunstwerk vakkundig voor jou in, waarna het weer persoonlijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Verno gaat zorgvuldig om met de kunstwerken, maar kan de kunstwerken helaas niet 100% verzekeren tegen schade tijdens ophalen en bezorgen.

  • Trouwjurk inlijsten: wil je een trouwjurk laten inlijsten, dan haalt Verno de trouwjurk persoonlijk bij jou op. Vervolgens lijsten we de jurk in. De jurk moet van tevoren schoon, en eventueel gestoomd zijn. Zodra de trouwjurk is ingelijst is het niet meer mogelijk de jurk er weer uit te halen, vanwege mogelijke beschadigingen aan de trouwjurk.
  • Trouwpak inlijsten: ook het inlijsten van een trouwpak is mogelijk. Dit werkt op dezelfde manier als het inlijsten van een trouwjurk.

Toch niet tevreden? Binnen 30 dagen kosteloos retourneren

Ook wanneer je uiteindelijk toch niet tevreden bent, of wanneer de lijst niet mooi staat aan de muur in jouw interieur, kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Uitgelichte Verno lijsten

[ux_products type=”row”]

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Minimalistisch warm, hoe krijg je warmte in je minimalistische interieur?

Minimalisme staat vaak synoniem voor strakke lijnen, neutrale kleurenpaletten en een ‘minder is meer’ benadering. [...]

De voor- en nadelen van visgraat laminaat

Een laminaatvloer is een populaire keuze, zeker als je het hebt over visgraat. Maar wat [...]

Prefab woningen: de voor- en nadelen van prefab woningen

Prefab woningen, ook wel prefabricated homes genoemd, zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze [...]

Materialen plantenbakken: voor- en nadelen per soort materiaal

Het kiezen van de juiste plantenbak kan een groot verschil maken voor zowel de esthetiek [...]

Rhododendrons: tips en voordelen van het verplaatsen van deze prachtige struiken

Rhododendrons zijn een populaire keuze in veel tuinen vanwege hun prachtige bloemen en weelderige groene [...]

Airco in de slaapkamer: waar moet je op letten?

Hartje zomer: heerlijk! We genieten massaal van de zon en de warme temperaturen. Toch vinden [...]

Zo kun je je woonkamer een snelle make-over geven

De woonkamer is het hart van het huis; een plek waar we ontspannen, entertainen en [...]

Dit zijn de mogelijkheden voor extra daglicht in de woonkamer

De woonkamer is vaak het hart van het huis, een plek waar licht en ruimte [...]

Nieuwe dakpannen leggen bij dakrenovatie

Dakrenovatie is een cruciale ingreep die de bescherming en het uiterlijk van een huis significant [...]