Lijsten van Verno.com: een lijstenmakerij anno 2021

Het shirt van jouw favoriete voetbalclub, jouw trouwjurk, poster of een waardevol schilderij inlijsten? Dat doe je anno 2021 bij lijstenmaker Verno. Via Verno kies je eenvoudig de juiste lijst. Je hebt keuze uit verschillende stijlen, en met de handige keuzehulp stel je de lijst eenvoudig zelf samen. Een handige inlijstservice zorgt ervoor dat je het product dat je wilt laten inlijsten kunt laten ophalen, om hem vervolgens ingelijst weer te ontvangen. Op die manier is Verno transparant, helder en een echte lijstenmakerij anno 2021. Modern, eenvoudig en met een fantastische service!

Lijsten van Verno.com: een lijstenmakerij anno 2020

Keuze uit vijf verschillende stijlen

  • Barok lijsten: sierlijke lijnen en krullerige houtbewerking maken barok lijsten al een prachtig kunstwerk. Zeker in combinatie met jouw kunstwerk.
  • Moderne lijsten: strakke lijsten met moderne vormen. Van hout, metaal en lijsten met een betonlook. Alle strakke vormen lijsten zijn mogelijk.
  • Klassieke lijsten: de klassiek lijsten worden gekenmerkt door de brede lijsten in luxe kleuren, waarin je statige kunstwerken kunt bewaren. 
  • Industriële lijsten: de lijsten in de stijl industrieel zijn strak, veelal gemaakt van metaal. Elke metaalsoort heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken.
  • Scandinavische lijsten: strakke, minimalistische houten lijsten vormen de basis van het assortiment Scandinavische lijsten van Verno.

Keuze uit drie soorten glas

Je kunt kiezen voor een lijst zonder glas, al wordt het meest gekozen voor een lijst met glas. Heb je weinig daglicht of lampen in de ruimte waar de lijst komt te hangen, kies dan voor helder glas. Is er juist veel daglicht of lampen aanwezig in de ruimte, kies dan voor ontspiegeld glas. Voor optimale bescherming tegen verkleuring kun je ook nog kiezen voor art glass (museumglas). Dit glas is uitermate geschikt voor het beschermen van kostbaarheden tegen verkleuring door (zon)licht. Het glas in de lijsten is 2 mm dik.

Maak de juiste keuze met gratis samples

Twijfel je tussen verschillende lijsten? Het is bij Verno mogelijk om gratis samples te ontvangen van de lijsten. Je kiest eenvoudig van welke lijsten je een sample wilt ontvangen. Je betaalt enkel de verzendkosten (5 euro) voor de levering van de samples. Op die manier kun je thuis gemakkelijk uitproberen welke lijst het beste past bij jouw interieur en kunstwerk. Ideaal en helemaal passend bij de lijstenmakerij van nu.

Op maat binnen 10 werkdagen geleverd

Elke lijst wordt binnen maximaal tien dagen geleverd, ook maatwerk lijsten. De lijsten worden gratis thuisbezorgd. Het is helaas nog niet mogelijk om een levermoment te kiezen, maar je ontvangt vooraf wel een e-mail met datum en tijdvak. Op die manier weet je wanneer je thuis moet zijn, of een briefje op de deur moet plakken voor levering bij de buren.

Extra: de Verno inlijstservice 

Maak je gebruik van de Verno inlijstservice, dan wordt het kunstwerk bij jou thuis opgehaald. Dit kan een schilderij zijn, maar ook een voetbalshirt of trouwjurk. Na ophalen lijst Verno het kunstwerk vakkundig voor jou in, waarna het weer persoonlijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Verno gaat zorgvuldig om met de kunstwerken, maar kan de kunstwerken helaas niet 100% verzekeren tegen schade tijdens ophalen en bezorgen.

  • Trouwjurk inlijsten: wil je een trouwjurk laten inlijsten, dan haalt Verno de trouwjurk persoonlijk bij jou op. Vervolgens lijsten we de jurk in. De jurk moet van tevoren schoon, en eventueel gestoomd zijn. Zodra de trouwjurk is ingelijst is het niet meer mogelijk de jurk er weer uit te halen, vanwege mogelijke beschadigingen aan de trouwjurk.
  • Trouwpak inlijsten: ook het inlijsten van een trouwpak is mogelijk. Dit werkt op dezelfde manier als het inlijsten van een trouwjurk.

Toch niet tevreden? Binnen 30 dagen kosteloos retourneren

Ook wanneer je uiteindelijk toch niet tevreden bent, of wanneer de lijst niet mooi staat aan de muur in jouw interieur, kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Uitgelichte Verno lijsten

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]