Trends en inspiratie voor al jouw luxe woonwensen

Ben je op zoek naar de nieuwste woonstijlen en de mooiste looks? Dan kun je hier de trends volgen en genoeg inspiratie opdoen voor al je luxe woonwensen en luxe meubels. Laat je in de 3D showroom meenemen op een virtuele trip langs alle populaire looks en woontrends. Zo ontdek je zelf welke woonstijl, kleuren, materialen en meubels bij je passen.  

De woonstijlen van dit jaar 

In een luxe interieur en industriële woonstijl vind je bijvoorbeeld dit jaar veel lichte houtsoorten. Maar ook een tijdloze kleur als donkerblauw kan hierbij mooi gecombineerd worden en geeft karakter aan een ruimte. Kijk eens naar je eigen persoonlijkheid en zoek daar een mooi passend accessoire bij uit. Dit zorgt voor een verrassing in je interieur en maakt het ook uniek. 

Luxe wonen: inspiratie en trends - keuken

Haal de natuur in huis 

Eén van de trends is ‘back to nature’ oftewel ‘haal de natuur in huis’. Deze trend past goed in de huidige tijd van duurzame producten die gemaakt zijn met respect voor de natuur, mens en dier. Kies voor duurzaam modern design zoals bijvoorbeeld Silk ka.  Dit zorgt ook voor een gezondere leefomgeving in je huis of op het werk.  

Of kies voor een trendy chique stof; velvet 

Velvet is een ander woord voor een chique, rijke en heerlijk zachte stof namelijk; fluweel. Deze stof zie je terug in meubels, accessoires en geeft je huis een elegante look en tevens een moderne uitstraling. Denk aan een mooie sofa of fauteuil met sierkussens.  

Soberheid en eenvoud in je interieur 

In de traditionele Japanse esthetiek is wabi-sabi een wereldbeeld waarin de acceptatie van vergankelijkheid en imperfectie centraal staat. Deze filosofie bestaat al eeuwenlang en vind je nu ook terug in de woontrends. Niets is eeuwig. Niets is af. Niets is perfect. Als je dat vertaalt naar een interieur dan kom je uit op een stijl die staat voor soberheid en eenvoud. Een mix van licht en donker in combinatie met natuurlijke materialen.  

Of juist warm en stoer  

Aan de andere kant zijn er ook de warme kleuren en de stoere materialen. Het zogeheten ‘darc romantic’ Dit kun je heel mooi combineren met leer, zwart staal, messing, goud en natuurlijke materialen en houtsoorten.  

Al helemaal enthousiast geworden van al deze prachtige nieuwe looks? Wat zijn jouw luxe woonwensen? Laat ze hier snel in vervulling gaan.  

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]