De wanddecoratie trend van 2022: wandcirkels

Je merkt het al een hele tijd: rond is de vorm van 2022. Je ziet het terug in ronde kleden, ronde spiegels, ronde tafels, maar sinds kort ook in cirkels op de muur. Niet gek, want ronde vormen zorgen voor een positief effect op jouw humeur. Het zorgt namelijk voor een speelse uitstraling, die vaak een strakke ruimte volledig kan doorbreken. Seemly is zo’n concept met wandcirkels, ook wel muurcirkels genoemd, voor op de muur. Unieke wanddecoratie met tal van verschillende ontwerpen. Juist daarom zijn de wandcirkels van Seemly zo populair, ze matchen met iedere interieurstijl.

Muurcirkels Seemly

Drie collecties: Meesters, Texture & World

Seemly heeft drie verschillende collecties. Elk van de collecties matcht met een bepaalde interieurstijl en is tegelijkertijd een eye-catcher aan de muur. Welke muurcirkels vind jij het mooiste?

Meesters: een collectie van de oude meesterschilders

In de ‘Meesters’ collectie van Seemly worden de oude meesters geëerd. Bekende werken van o.a. Rembrandt en van Gogh zijn omgetoverd tot een muurcirkel. Je haalt daarmee een deel van het oorspronkelijke werk van de meesterschilder in huis. Hierdoor kies je voor unieke wanddecoratie, waarbij je kunt kiezen voor compleet meesterwerken met totaal verschillende stijlen.

Texture: natuurlijke materialen met de texturen tot in detail

In de ‘Texture’ collectie geeft Seemly aandacht aan prachtige texturen uit de natuur. Deze texturen zijn uitvergroot en met een waanzinnige scherpte op de muurcirkels gedrukt. In de collectie vind je bijvoorbeeld de structuur van water, gesteenten en verschillende mineralen. Een muurcirkel uit de Texture collectie is dan ook geen eye-catcher, maar brengt veel rust in een interieur. Daardoor is deze collectie ook erg geschikt voor bijvoorbeeld in de hal, badkamer of slaapkamer. 

World: wereldse verschijningen, landschappen en vergezichten

In de ‘World’ collectie van Seemly staan bekende plekken, thema’s of elementen centraal. ‘s Werelds mooiste verschijningen als kleurrijke flamingo’s, het strand op de Malediven en prachtige bloemen en planten. Een muurcirkel uit de World collectie is eigenlijk een combinatie van bovenstaande collecties: rustgevend en tegelijkertijd een echte eye-catcher. Dat maakt deze collectie van Seemly eigenlijk toepasbaar als wanddecoratie voor elke woning in huis.

Wat maakt Seemly wandcirkels uniek?

Seemly maakt bewust de keuze voor kwaliteit. Geschikt voor elke ruimte in huis, maar ook voor werkplekken. Eigenlijk past elke ruimte die inspiratie kan gebruiken. En dat biedt Seemly.

Kunstwerken van kunstenaars

Elke dag worden nieuwe meesterwerken gemaakt. Indrukwekkende kunstwerken die matchen met bepaalde principes, interieur stijlen en uitgangspunten. Op die manier is er altijd een kunstwerk te vinden dat matcht met wat jij mooi vindt, en wat past bij jou in jouw interieur. Daarom combineert Seemly het werk van oude en nieuwe meesters in haar ronde kunst. Zo ontstaan nieuwe creaties die door hun nieuwe vorm opnieuw weten te verrassen.

Het verhaal: over Seemly

Seemly kiest voor unieke wanddecoratie. Een nieuwe vorm, en daarmee vernieuwend. Door de vorm, maar ook door de opdruk en de gebruikte materialen. Zo wordt het unieke wanddecoratie die echt bij jou past. Seemly zoekt continue naar nieuwe inspiratie voor nieuwe werken. Zo kan het merk jou inspireren en blijven inspireren.

Kwaliteit én levende kunstwerken

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten. Het gebruik van kwalitatieve materialen, zonder de kosten uit het oog te verliezen. Zo wordt alle wanddecoratie gemaakt van eersteklas dibond. De ronde vorm voegt een nieuwe dimensie toe. Soms doet Seemly nog net even wat kleine aanpassingen aan het kunstwerk voor een net even andere beleving. Zo wordt een nieuw stukje kunst gemaakt.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]