Bedrukte strandstoelen, dé eyecatcher voor de horeca

Als je horeca aan het strand hebt dan wil je natuurlijk opvallen. Zeker als er meer strandtenten in de buurt zijn en je dus concurrentie hebt. Dat opvallen doe je natuurlijk allereerst met een exclusieve kaart of bijzonder entertainment. Maar ook de aankleding van je zaak kan het verschil maken. Zo zijn bedrukte strandstoelen dé eyecatcher om jouw horecabedrijf eruit te laten springen. Als strandbezoekers al van afstand zien waar jouw bedrijf is dan is de kans groter dat ze op jouw terras neerstrijken voor een drankje of voor een maaltijd.

Bedrukte strandstoelen

Geef een duidelijk visitekaartje af

Als je je wilt onderscheiden als horeca ondernemer aan het strand dan kun je dat o verschillende manieren doen. Je strandstoelen laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Maar ook een bedrukking met een andere afbeelding of tekst kan zeer goed werken als reclame voor je bedrijf. Strandtenten danken hun populariteit vaak aan mond tot mond reclame. Dan kan het erg handig zijn als iemand die jouw bedrijf wil aanbevelen het gemakkelijk kan aanduiden aan de hand van bijvoorbeeld de bijzondere bedrukking op de strandstoelen. 

Wat kan ik nog meer doen om mijn bedrijf te laten opvallen?

Je onderscheiden van de massa is heel belangrijk om aan het strand goede zaken te doen. Als het mooi weer is en alle terrassen vol zitten dan is het niet moeilijk om een goede omzet te halen. Maar bij een tegenvallende zomer is het zaak om de mensen die toch naar het strand komen juist bij jou te laten neerstrijken. Dat doe je bijvoorbeeld door comfortabele strandstoelen aan te bieden waar je bezoek heerlijk kan loungen. De kans is dan groot dat ze langer blijven hangen en nog een extra drankje of maaltijd bestellen. Goede service is natuurlijk ook belangrijk. Vriendelijk personeel en vlotte bediening maken dat je tevreden klanten hebt. 

Wat doe je als je een eenmalig evenement organiseert?

Voor het organiseren van een eenmalig evenement op het strand kun je overwegen om het benodigde meubilair te huren. Zo kun je strandstoelen huren maar ook bijbehorende tafeltjes zodat je het je gasten extra makkelijk kunt maken. De strandstoelen kun je huren voor een dag maar ook voor meerdere dagen. Je kunt ze zelf ophalen bij het verhuurbedrijf maar ook is het vaak mogelijk om de strandstoelen te laten bezorgen en naderhand weer te laten ophalen. Door te kiezen voor huur voorkom je een grote uitgave voor aanschaf en hoef je nadat het evenement is afgelopen ook niet voor opslag te zorgen. 

Hoe zorg je voor meer omzet van jouw horecabedrijf?

De horeca heeft tijdens de coronacrisis zware tijden meegemaakt vanwege de verplichte sluiting en de periodes dat er slechts beperkt gasten konden worden ontvangen. Daarom willen veel bedrijven nu weer vol aan de bak om de schade in te halen. Dat is nog niet zo eenvoudig. Gekwalificeerd personeel is moeilijk te vinden en veel mensen zijn kritischer geworden, bijvoorbeeld als het gaat om de prijzen in de horeca. Je moet dus als strandtent echt iets bijzonders kunnen bieden willen mensen nog bij je op het terras komen zitten. Dat kun je doen op verschillende manieren. Allereerst is het zaak om een goede menukaart te hebben. Een broodje kaas of sandwich met tonijnsalade kan iedereen maken. Maar als jij iets op de kaart hebt staan dat nergens anders te krijgen is en waar je gasten lovend over zijn dan moet je daar natuurlijk gebruik van maken. Maak er reclame voor, zowel bij je zaak als ook online, en de kans is groot dat veel gasten dat bijzondere gerecht graag bij je willen komen proeven. 

Zorg voor een eigentijdse uitstraling van je bedrijf

Heel veel strandtenten lijken op elkaar. Ze zien er hetzelfde uit en hanteren in grote lijnen dezelfde kaart. Wil jij niet de strandhoreca zijn waar de kaart niet verder komt dan uitsmijters en sandwiches? Wil jij dat mensen al van veraf kunnen zien dat jij net dat beetje extra biedt? Kijk dan nog eens kritisch naar de menukaart maar ook naar de inrichting. Bedrukte strandstoelen klinkt misschien wat overdreven, maar het is zeker het overwegen waard. Want wie weet levert het je extra bezoekers op je terras op, als klanten met een goede ervaring jouw bedrijf aanbevelen bij vrienden met de opmerking: Je moet gaan lunchen bij dat bedrijf met die leuke bedrukte strandstoelen. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]