Trouwjurk inlijsten: dit zijn de mogelijkheden (+ PRIJS)

Jouw prachtige trouwdag zit erop, waarna de trouwjurk in de kast belandt. Eerst vooraan, daarna langzaam steeds verder achterin de kast. Er zijn tegenwoordig manieren om te blijven genieten van de mooiste dag van je leven. Je kunt namelijk je trouwjurk inlijsten, niet zelf, maar je kunt het laten doen door professionals. Die professionals werken bij Verno: zij halen de trouwjurk op bij jou thuis, lijsten hem in, en brengen hem vervolgens ingelijst terug. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden, maar ook de kosten van het laten inlijsten van jouw trouwjurk door Verno. Kortom, alles dat je moet weten over deze unieke decoratie voor aan de muur én hoe jij dit ook kunt regelen.

Trouwjurk inlijsten: dit zijn de mogelijkheden (+ PRIJS)

Stappenplan: hoe gaat het dan in z’n werk?

  • Ga naar Verno, zoek een lijst uit die past bij jouw interieur, een lijst die goed matcht met jouw trouwjurk en andere wanddecoratie in huis.
  • Filter alle geschikte lijsten door aan te geven dat je kiest voor een ‘trouwjurk inlijsten’.
  • Handig: je kunt zelfs een voorbeeld van elke lijst zien met een jurk erin. Misschien niet jouw trouwjurk, maar het geeft een goed beeld van het resultaat.
  • Vervolgens kies je de kleur die achter de jurk mag komen, dit kunnen zes kleuren zijn, waaronder wit, grijs en bijvoorbeeld zwart.
  • Zodra je alles gekozen hebt kun je de trouwjurk inpakken. Hij wordt namelijk opgehaald door een van de chauffeurs van Verno, om binnen 4-6 weken volledig ingelijst weer terug gebracht te worden. Perfect, waardoor jij een mooie trouwjurk aan de muur hebt hangen.

Materialen voor trouwjurk inlijsten

Elke trouwjurk wordt ingelijst in een stevige houten lijst. De lijsten zijn 7 centimeter diep, waardoor de trouwjurk ingelijst kan worden. Aan de achterkant zit een hardboard achterwand, die je in een achtergrondkleur naar keuze kunt kiezen. Aan de voorkant komt helder glas, waardoor je de trouwjurk goed kunt zien, maar toch beschermd blijft.

Trouwjurk inlijsten in verschillende stijlen

Je hebt bij Verno keuze uit verschillende soorten lijsten. Elke lijst heeft een eigen stijl, die past bij een bepaalde interieurstijl. Kies een lijst in zwart, zilver, grijs of wit. Liever een barok lijst, die bijvoorbeeld past bij jouw landelijke of klassieke interieur, ook dat kan.

Trouwjurk inlijsten prijs: dit zijn de kosten

Verno heeft verschillende pakketten voor het inlijsten van een bruidsjurk. Elke lijst heeft namelijk een eigen prijs, waarbij de kosten van de trouwjurk inlijsten worden opgeteld. Dit begint bij 499 euro voor een eenvoudige lijst, tot bredere barok lijsten vanaf 799 euro. Deze prijs is inclusief het ophalen en terugbrengen van de bruidsjurk, advies vooraf over de mogelijkheden en de juiste lijst, het inlijsten, de lijst zelf, helder glas, passe-partoutkarton en ophanghaakjes. Op die manier kun je de lijst met trouwjurk ophangen op een plek naar keuze. Desondanks blijft een trouwjurk inlijsten een investering, maar een met een uniek stukje wanddecoratie als resultaat. Een prachtige trouwjurk aan de muur waar je jarenlang van kunt blijven genieten.

De mogelijkheden nog niet helemaal helder?

Het kan dat je nog met vragen bent blijven zitten, of advies wilt bij het kiezen van de juiste lijst voor jouw trouwjurk. Je kunt daarvoor contact opnemen met Verno. Liever zelf de lijsten van Verno bekijken om een keuze te maken: bekijk de lijsten hier en filter op ‘trouwjurk inlijsten’.

[ux_products type=”row” cat=”45274″]

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]