Wat is een Android TV box?

We zien het steeds meer verschijnen op het internet: Een Android TV box. Het zijn vaak hippe kastjes die best wel prijzig zijn. Wat zijn dit voor dingen eigenlijk en waarom zou ik er een aanschaffen?

Een Android TV box is een kleine mediaspeler die er voor zorgt dat jij jouw favoriete films en series in haarscherp beeldkwaliteit kan volgen. Deze kastjes ondersteunen namelijk vaak wel 4 of 8K beeldresolutie. Daarnaast kun je er talloze apps op downloaden zoals Netflix, Youtube en Videoland.

Wat is een Android TV box?

Is dit iets voor mij?

Voor mensen die veel TV kijken of die gewoon graag het beste beeldkwaliteit in huis hebben dat mogelijk is, is een Android TV box een aanrader. Wanneer je niet in bezit bent van een Smart TV is een dergelijke mediaspeler een mooie oplossing. Het maakt van jouw TV een heuse Smart TV en brengt jou ook in staat om je telefoon te casten naar je TV, zoals Chromecast. Al deze mogelijkheden haal je al in huis vanaf €60,-

Een Android TV box is voor iedereen toegankelijk

Door het overzichtelijke interface en gemakkelijke bediening zijn deze producten voor iedereen een uitkomst. Het kan zijn dat je in je slaapkamer geen TV signaal kan ontvangen en toch lekker in bed een goede serie te kijken. Of voor jou als student wanneer je niet het geld heb om een dure Smart TV in huis te halen. Het is ook voor senioren die graag alle apps en mogelijkheden op 1 centrale plek in huis TV willen hebben.

Top 3 Beste Android TV boxen

We hebben voor je in dit artikel kort toegelicht wat een Android TV box is. Nu willen we je de 3 beste mediaspeler laten zien van 2021:

3. Nintai AA12 Android TV Box – 4K/8K HDR Resolutie – 64GB ROM – 4GB RAM

2. Xiaomi Mi Box S Android TV Box – 4K HDR Resolutie – Netflix en Disney+ 4K

1. Vontar Pro X3 Android TV Box – 8K Resolutie – 32GB ROM – 4GB RAM

Bekijk alles op www.boji.nl