BePureHome Hanglampen

Verspreid over jouw woning zal je gebruik willen maken van verschillende hanglampen. Dergelijke lampen beschikken eigenlijk over een dubbele functie. In eerste instantie moeten ze natuurlijk zorgen voor het globaal verlichten van de ruimte. Daarnaast mag echter ook de visuele impact van een hanglamp op de ruimte niet worden onderschat. Hanglampen zijn objecten die meteen in het oog springen op het ogenblik dat de ruimte wordt betreed. Wil jij dus met andere woorden in een bepaalde ruimte ook gebruikmaken van een hanglamp? Dan is het zeker de moeite waard om de visueel zeer aantrekkelijke BePureHome hanglampen te ontdekken. Deze kunnen feilloos worden geïntegreerd in elke stijl van interieur.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BEPUREHOME

"BePureHome is een merk van eigen bodem. Ze maakt deel uit van het bedrijf 'De Eekhoorn Dutch Furniture'. De BePureHome meubels staan in eerste instantie bekend omwille van het gebruik van natuurlijke kleuren. Af en toe kan je echter ook meubels aanschouwen die zijn voorzien van in het oog springende kleuren zoals een felgele tint. Bovendien staat BePureHome ook bekend als een duurzaam merk die een uitstekende kwaliteit aan de dag weet te leggen. Het merk maakt voor de productie van haar meubels en BePureHome woonaccessoires dan ook veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om hout en leer. Eén ding staat in ieder geval vast, de kwalitatieve, duurzame en bovendien ook zeer aantrekkelijk ogende BePureHome meubels komen in elk interieur prima tot hun recht!"

Meer BePureHome op Pinterest

Industriële en vintage hanglampen

BePureHome is een merk welke er stiekem om bekend staat graag gebruik te maken van meer ruwe materialen. Het kan hierbij onder meer gaan om geschuurd metaal, maar ook om bijvoorbeeld gerookt glas. Het feit dat er door het merk graag gebruik wordt gemaakt van dergelijke materialen levert verschillende, interessante voordelen op. In eerste instantie komen op deze manier bijvoorbeeld de meest aantrekkelijk ogende industriële en vintage hanglampen tot stand. Deze BePureHome hanglampen komen niet alleen tot hun recht in een industrieel huisinterieur, daarnaast vormen ze ook een pareltje aan het plafond van een kantoor of fabriekspand. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer jij iemand bent die houdt van industrieel of vintage design zijn de BePureHome hanglampen zeker het ontdekken waard.

Perfect te combineren met andere BePureHome lampen

Bij het integreren van BePureHome hanglampen in je interieur is het mogelijk om de meest prachtige combinaties te realiseren. Neem nu bijvoorbeeld een hanglamp die deel uitmaakt van de populaire ‘BePureHome Bubble serie’. In deze serie zijn buiten de hanglampen ook nog wand- en tafellampen terug te vinden. Deze beschikken over een gelijkaardige uitstraling waardoor er één harmonieus en sfeervol geheel kan worden gerealiseerd. Wees er dus zeker van om ook de andere interessante lampen uit het aanbod van BePureHome te ontdekken.

Een praktische eye-catcher voor in elk interieur

Verlichting wordt vandaag de dag niet meer uitsluitend aangekocht omwille van de louter praktische eigenschappen. Elk onderdeel van het interieur moet aansluiten op de stijl die is uitgekozen. Dat geldt dus ook voor de verlichting en in het bijzonder voor hanglampen. Door één van de verschillende BePureHome hanglampen te kopen kan je altijd rekenen op een prachtexemplaar welke zowel een praktische als visuele meerwaarde in je interieur zal realiseren. Dit maakt deze hanglampen absoluut de moeite waard om te ontdekken!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]