Bodilson Tafels

Bij het kopen van een nieuwe tafel zijn er een behoorlijk aantal verschillende zaken waar je aandacht aan zal willen besteden. Mensen onderschatten namelijk nog steeds bijzonder vaak welke impact het design van een tafel kan hebben op de ruimte waarin ze wordt geïntegreerd. Dit geldt niet in het minst voor de vaak stevig uit de kluiten gewassen eettafel. Vandaag de dag kan er hoe dan ook worden vastgesteld dat mensen de voorkeur geven aan tafels welke op vlak van design tussen de massa uit weten te springen. Het is mede omwille van deze reden dat de Bodilson tafels tegenwoordig op zo’n grote interesse kunnen rekenen. Niet alleen worden deze tafels namelijk geproduceerd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, daarnaast beschikken ze ook nog eens over een subliem en vaak ronduit uniek design. Meer dan voldoende redenen dus om je even te verdiepen in het aanbod met Bodilson tafels.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BODILSON

"Bodilson is een eigentijdse collectie moderne meubels, verlichting en stoere woonaccessoires voor elk interieur. Geef je huis een industriele touch met een strak metalen kast of een vintage bijzetter van marmer, metaal of glas. Kies voor een natuurlijke sfeer met pure materialen als wol, rustiek eiken of massief hout. Kroonluchters van houten kralen, robuuste eettafels of houten kandelaars creëren een warm thuis-gevoel. Je vindt op Homeblend bijna ieder Bodilson meubel of iedere woonaccessoire."

Meer Bodilson op Pinterest

Duurzame eettafels van Bodilson

Wanneer je het assortiment met Bodilson tafels gaat bekijken zal je direct kunnen vaststellen dat er enkele prachtige eettafels in terug te vinden zijn. Namen zoals de ‘Ray’, de ‘Split’ evenals de ‘Slimm’ zullen dan ook bij menig aantal interieurliefhebbers ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. De tafels van Bodilson kunnen in de praktijk steeds worden vervaardigd uit verschillende materialen. In lijn met de filosofie van het merk is het echter zo dat er steeds wordt gekozen voor het gebruik van duurzame materialen. Dit betekent concreet dat de tafels bijvoorbeeld vaak worden vervaardigd uit hout en / of metaal. Neem nu bijvoorbeeld de ‘XI’ tafel van Bodilson. Deze beschikt over een prachtig tafelblad van eikenhout gecombineerd met een zwart metalen onderstel. Op deze manier is een parel van een eettafel ontstaan welke in ongelofelijk veel verschillende soorten interieurs kan worden geïntegreerd.

Een tafel met unieke kenmerken

In het assortiment met Bodilson tafels zijn ook tal van verschillende op en top houten tafels terug te vinden. Deze tafels zijn doorgaans vervaardigd uit nieuw hout van natuurlijke, wilde eik. Dit geldt onder meer voor de ‘Stillet’ tafel. Dat er gebruik wordt gemaakt van een natuurlijk hout zorgt er voor dat elke tafel anders is. De verschillen zijn dan ook terug te vinden onder de vorm van niet alleen de houtnerven, maar ook van de vergroeiingen evenals de scheuren en poriën waar het hout over beschikt. Dat de natuurlijk houten Bodilson tafels stuk voor stuk over hun eigen specifieke kenmerken beschikken zorgt er voor dat geen enkele tafel steeds weer honderd procent hetzelfde zal zijn. Voor mensen die op zoek zijn naar een echt unieke tafel om in hun huis te integreren is dit uiteraard alleen maar interessant te noemen. Alweer een extra reden om het aanbod met Bodilson tafels te ontdekken dus!

Ontdek de verschillende soorten Bodilson tafels

Het spreekt voor zich dat er in het aanbod met Bodilson tafels nog heel wat andere exemplaren zijn terug te vinden dan enkel en alleen de gewone eettafels. Wat namelijk bovendien ook te denken van de bijzettafels die het merk op de markt heeft gebracht? Net zoals voor de eettafels het geval is geldt ook voor de bijzettafels dat ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens uitblinken op vlak van kwaliteit. In ieder geval, of je nu nood hebt aan een nieuwe eettafel of je gewoon enkele fijne, bijzondere bijzettafeltjes wenst te kopen, in beide gevallen is het de moeite waard om even kennis te maken met het assortiment met Bodilson tafels welke op de markt is terug te vinden.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]