By-Boo Montana Fauteuil

De By-Boo Montana is de meest populaire vintage fauteuil van dit moment. De Montana fauteuil met een industrieel randje is er in drie kleuren: cognac, antraciet en groen. Je zet deze fauteuil van microleder zonder twijfel in ieder vintage én industrieel interieur. Wij zijn enthousiast over deze comfortabele fauteuil van het oerhollandse merk By-Boo. Maak snel verder kennis met deze vintage Montana fauteuil.

199,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

199,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Montana fauteuil.

De By-Boo Montana is een vintage fauteuil. De zitting van deze fauteuil is gemaakt van microleder, het onderstel van deze vintage fauteuil is gemaakt van metaal. Hierdoor past deze fauteuil in de kleuren antraciet, groen en cognac goed in ieder vintage én industrieel interieur. De By-Boo Montana is 66 cm breed, 70 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte van deze fauteuil is 48 cm en de zitdiepte is 46 cm.

Dit vinden bekende Instagrammers

Heerlijk voor de TV tot rust komen of even een goed boek lezen. De Montana is onwijs comfortabel en maakt dat echt mogelijk. Zit super lekker!

Carmen / @interiorbycarmen

De Montana kan zowel in een industrieel als een vintage interieur. De stoffen zijn zacht en zorgen dat je echt even lekker kunt wegdromen.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Montana bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid