By-Boo Salontafels

Krijg jij regelmatig gasten over de vloer en wordt je daarbij niet zelden geconfronteerd met plaatsgebrek? Is het vaak uitkijken waar je, je glas neer moet zetten? Daar kan je nu eenvoudig verandering in brengen. De By-Boo salontafels zijn praktische tafeltjes die je precies die extra ruimte bieden waar jij naar op zoek bent. Bovendien is het zo dat deze salontafels door By-Boo met de grootst mogelijke zorg en aandacht worden geproduceerd. Dit zorgt er voor dat ze keer op keer ook een visuele meerwaarde kunnen realiseren in elk interieur.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Niet één, maar wel twee praktische salontafels

De By-Boo salontafels worden lang niet altijd individueel verkocht. In de praktijk is het dan ook zo dat je ze vaak in huis haalt in setjes van twee. Dit lijkt misschien op het eerste zicht een beetje vreemd. Wie wil er nu meteen twee salontafels in één keer in huis halen? Toch is het zo dat een setje van twee By-Boo salontafels enkele leuke voordelen met zich meebrengt. Zo zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat de twee tafeltjes over verschillende afmetingen beschikken. Op deze manier kunnen ze probleemloos in elkaar worden gezet. Worden de salontafeltjes niet gebruikt? Dan nemen ze dus niet nodeloos veel ruimte in beslag.

Een veelzijdigheid aan stijlen

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat salontafels werkelijk in elke woning een praktische meerwaarde kunnen betekenen. Omwille van deze reden zijn de By-Boo salontafels dan ook verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Neem nu bijvoorbeeld het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Zo zijn er salontafels verkrijgbaar van By-Boo die zijn gemaakt van hout of metaal, maar ook van ijzer. Deze laatste zijn uitstekend geschikt voor iedereen die in huis een industriële look & feel wil creëren. Gaat jouw voorkeur eerder uit naar een enigszins klassiek, maar tegelijkertijd ook luxueus getint interieur? Dan zijn de salontafels van marmer weer het overwegen waard. Ongeacht de voorkeur waar jij dus op vlak van uitstraling over beschikt, de salontafels van het merk By-Boo bieden het je allemaal.

Precies die kleur die jij wenst

De uitstraling waar de By-Boo salontafels over beschikken wordt uiteraard niet alleen maar gerealiseerd door het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd, in tegendeel. Wat namelijk ook te denken van de kleur die wordt uitgekozen? Ook op dit vlak wordt meteen duidelijk dat By-Boo voor een ongelofelijke veelzijdigheid heeft gekozen. Buiten vele standaard kleuren zijn er dan ook salontafels van dit merk verkrijgbaar in antraciet en koper. Op deze manier wordt jouw nieuwe salontafel nog meer dan voorheen een absolute eye-catcher in jouw woonkamer!