BePureHome

Resultaat 1–28 van de 190 resultaten wordt getoond

-15%
594,00
-10%
809,00
-19%
728,45
-22%
705,70
-23%
769,85
-19%
1.128,65
-20%
135,20
-12%
1.499,00
-10%
1.529,00
-18%
139,25
-11%
579,00

BePureHome meubels kopen: vind jouw BePureHome meubels bij Homeblend

Alles over BePureHome

BePureHome is een merk van eigen bodem. Ze maakt deel uit van het bedrijf 'De Eekhoorn Dutch Furniture'. De BePureHome meubels staan in eerste instantie bekend omwille van het gebruik van natuurlijke kleuren. Af en toe kan je echter ook meubels aanschouwen die zijn voorzien van in het oog springende kleuren zoals een felgele tint. Bovendien staat BePureHome ook bekend als een duurzaam merk die een uitstekende kwaliteit aan de dag weet te leggen. Het merk maakt voor de productie van haar meubels en BePureHome woonaccessoires dan ook veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om hout en leer. Eén ding staat in ieder geval vast, de kwalitatieve, duurzame en bovendien ook zeer aantrekkelijk ogende BePureHome meubels komen in elk interieur prima tot hun recht!

Natuurlijke materialen en een ruwe uitstraling

Veel mensen houden er vandaag de dag van om hun interieur van een extra stoere 'touch' te voorzien. Geldt dat ook voor jou? Dan zijn de BePureHome woonaccessoires en meubels zeker het ontdekken meer dan waard! De natuurlijke materialen zorgen er immers gecombineerd met de ruwe uitstraling voor dat BePureHome een merk is die reeds van bij de eerste aanblik weet te overtuigen. De producten van dit merk beschikken overigens niet alleen over een stoere uitstraling, maar hebben ook een luxe randje. Een echte klassieker uit het assortiment van dit merk is de 'BePureHome Rodeo fauteuil'. Deze is gemaakt van echt leer waardoor er een combinatie van een authentieke uitstraling en een optimaal zitcomfort wordt gerealiseerd. Uiteraard is dit slechts één van de vele BePureHome meubels die je kan ontdekken!

Populair: BePureHome Rodeo Collectie

Sinds haar lancering op de markt heeft BePureHome verschillende collecties uitgebracht. De bekendste van alle collecties is ongetwijfeld de 'BePureHome Rodeo'. Deze bestaat uit verschillende trendy banken, eetkamerstoelen, fauteuils en nog zoveel meer. De BePureHome meubels welke deel uitmaken van deze collectie passen perfect in elke kamer van de woning. Dit geldt niet alleen voor de woonkamer, maar dus ook voor bijvoorbeeld de slaapkamer. De meubels uit de BePureHome Collectie staan er om bekend over een moderne uitstraling te beschikken. Bovendien beschikken ze over een extra stoer karakter welke wordt gerealiseerd door de stoffering en de opvallende stiknaad.

Creëer een industriële sfeer met BePureHome

Een industriële uitstraling creëren is tegenwoordig meer dan ooit razend populair. Zou jij ook graag een dergelijke sfeer willen creëren? In dat geval kan je er voor kiezen om een keuze te maken uit verschillende BePureHome meubels. Neem nu bijvoorbeeld de industriële opbergkasten van het merk. Deze kasten kunnen eigenlijk niet ontbreken in een industrieel interieur. Ze zorgen dan ook voor rust en orde in je woning terwijl ze ook op visueel vlak een onbetwistbare meerwaarde kunnen betekenen voor elke woning.

Maak ook kennis met de BePureHome woonaccessoires!

De BePureHome meubels maken het mogelijk om een extra aantrekkelijke touch te geven aan elk interieur. Dit geldt echter niet alleen voor de meubels, maar ook voor de woonaccessoires welke deel uitmaken van dit merk. Je vindt in het assortiment met BePureHome woonaccessoires dan ook de meest uiteenlopende stukken terug. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar bijzondere verlichting voor in je huis? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat de woonaccessoires van BePureHome jou heel wat moois te bieden hebben!