Dan-Form Meubels

Resultaat 1–24 van de 342 resultaten wordt getoond

275,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

219,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

219,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

219,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

219,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

219,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.


Dan-Form meubels kopen: vind jouw Dan-Form meubels bij Homeblend

Dan Form Meubels

In het jaar 1992 besloot de jonge Jørgen Mensen om in de kelder van zijn woning een mooie houten stoel met een gebogen vorm te maken. Het was deze stoel welke uiteindelijk aan de basis lag van het ontstaan van het merk 'Dan Form'. Dit Deense meubelmerk is uiteindelijk onder leiding van Jørgen Mensen en Sanne Protin uitgegroeid tot een absolute wereldspeler. Daar waar Dan Form zich in eerste instantie heeft gericht op het maken van mooie stoelen werd de collectie met meubels inmiddels danig uitgebreid. Dit onder meer met tafels en stoelen. Het meubelmerk Dan Form staat er om bekend ook vandaag de dag nog steeds continue op zoek te zijn naar mogelijkheden om te innoveren. Het resultaat van deze inspanningen zijn Dan Form meubels en Dan Form woonaccessoires welke beschikken over een eigentijds ontwerp en een optimale kwaliteit.

Combinatie van eigen en zelfstandige ontwerpers

Er zijn heel wat verschillende zaken die er voor zorgen dat Dan Form is uitgegroeid tot een merk dat uniek is in de wereld. In eerste instantie kan er bijvoorbeeld worden vastgesteld dat Dan Form niet alleen maar gebruik maakt van eigen ontwerpers. Daarnaast is het immers zo dat er ook heel wat zelfstandige ontwerpers voor het merk aan de slag zijn. Zij creëren keer op keer de meest bijzondere Dan Form woonaccessoires en meubels en dat tegen een zeer interessante prijs. Het hoeft overigens niet gezegd dat er op deze manier een bijzonder innovatieve werksfeer tot stand is gekomen. Mede hierdoor is Dan Form uitgegroeid tot één van de meest innovatieve merken van Denemarken. Elk jaar opnieuw pakt het merk bovendien uit met heel wat nieuwe concepten en ontwerpen die keer op keer weten te overtuigen.

Ruime collectie boordevol met prachtige design meubels

De collectie welke door Dan Form op de markt is gebracht bestaat onder meer uit exclusieve design tafels en stoelen. Deze Dan Form meubels zijn modern vormgegeven en kunnen vervaardigd zijn uit een uiteenlopend aantal materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor stoelen die zijn afgewerkt met leer of met stof en beschikken over ofwel houten ofwel metalen poten. Daarnaast zal je bij het bekijken van het assortiment met Dan Form meubels eveneens kunnen vaststellen dat ze steevast kunnen worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Het spreekt voor zich dat dit er voor zorgt dat de Dan Form meubels steeds in elke stijl van interieur tot hun recht komen.

Precies die zitmeubelen waar jij naar op zoek bent

Het aanbod met Dan Form meubels bestaat in de praktijk eveneens uit verschillende minimalistische eetkamerstoelen, luxueus ogende eetkamerfauteuils en hippe hoge barkrukken. Deze verscheidenheid aan stijlen zorgt er voor dat iedereen wel één of meerdere meubels naar wens zal aantreffen binnen de collectie van Dan Form. Ben jij eerder op zoek naar leuke lockers of wil je graag een nieuwe, verstelbare bureaustoel in huis halen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op het aanbod van het Deense meubelmerk Dan Form.

Een vooruitstrevend productie- en distributieproces

Door de jaren heen is Dan Form uitgegroeid tot een uitermate innovatief bedrijf. Dit is deels te wijten aan de vooruitstrevende wijze waarop haar volledige productie- en distributieproces verloopt. Tijdens beide processen wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met het toepassen van een milieuvriendelijke werkwijze. Daarnaast is het eveneens zo dat Dan Form woonaccessoires en meubels steevast worden vervaardigd uit natuurlijke materialen. Heel wat Dan Form meubels zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit hout van geplante bossen. Daarnaast wordt er steeds bewust voor gekozen om gebruik te maken van gerecycled verpakkingsmateriaal en wordt er gewerkt met niet alleen E1 goedgekeurde lijm, maar ook E1 goedgekeurde verf. Wanneer jij dus met andere woorden meubels en / of woonaccessoires wenst te kopen die over een milieuvriendelijk karakter beschikken is het absoluut de moeite waard om daarvoor een beroep te doen op het merk Dan Form.

Dan Form meubels beschikken over een uitmuntende kwaliteit

Zowel de Dan Form woonaccessoires als de Dan Form meubels staan er om bekend over een uitstekende kwaliteit en levensduur te beschikken. Dit is niet alleen het gevolg van het gebruik van kwalitatieve materialen, daarnaast is het ook nog eens zo dat er gedurende het volledige productieproces regelmatige kwaliteitscontroles plaatsvinden. Het resultaat hiervan mag duidelijk zijn. De Dan Form meubels zijn een genot om gebruik van te maken en beschikken bovendien ook nog eens over een geweldige levensduur. Dit daarnaast ook nog eens tegen een prijskaartje welke zowel vriend als vijand weten te verrassen.

Een absolute wereldspeler met roots in Denemarken

Het aanbod met Dan Form meubels en woonaccessoires is door de jaren heen sterk geëvolueerd. Er zijn dan ook zeer grote stappen gemaakt sinds de eerste Bentwood Chair van het merk op de markt verscheen in het jaar 1992. Tegenwoordig is het belangrijkste kenmerk van Dan Form terug te vinden in het ruime aanbod boordevol met prachtige hedendaagse ontwerpen van een uitmuntende kwaliteit. Dat de Dan Form meubels en woonaccessoires niet alleen in Denemarken, maar ook tot ver daarbuiten een absolute hit zijn blijkt niet in het minst uit de exportcijfers. Op moment van schrijven worden de producten van Dan Form dan ook in maar liefst 48 landen verspreid over de wereld aangeboden.