Ferm Living Meubels

Toont alle 2 resultaten

405,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

-10%
679,00 609,00

Op voorraad. Binnen 1-5 dagen geleverd.


FERM LIVING meubels kopen: vind jouw FERM LIVING meubels bij Homeblend

FERM LIVING Meubels & Woonaccessoires

Het merk FERM LIVING is opgericht in het jaar 2005 door Trine Andersen. Andersen startte met het Deense designmerk nadat ze in eerste instantie aan de slag was geweest in de modebranche. Toen ze zelf op zoek ging naar nieuwe muurdecoratie voor haar huis moest ze al snel concluderen dat er niets op de markt was terug te vinden welke aan haar eisen of verwachtingen wist te voldoen. Daar wou ze graag verandering in brengen en zo ontstond FERM LIVING. Op moment van schrijven heeft het merk reeds meer dan 600 verschillende ontwerpen op de markt gebracht waardoor het assortiment logischerwijs aanzienlijk uitgebreid is kunnen worden. Het assortiment met FERM LIVING woonaccessoires bestaat tegenwoordig dan ook niet meer uitsluitend uit kussens en behang en muurstickers, maar ook uit bijvoorbeeld dekbedovertrekken en kinderkussens.

Voorkeur voor het gebruik van eerlijke materialen

Het eerste wat opvalt op het ogenblik dat je het assortiment van FERM LIVING onder de loep gaat nemen zijn de materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Het merk stelt dan ook een belangrijke eis aan de materialen waar ze gebruik van maakt voor het produceren van haar artikelen. Alle materialen dienen immers over een uitstekende puurheid te beschikken. Enkele voorbeelden van favoriete materialen waar men gebruik van maakt zijn onder meer biologisch katoen, gerecycleerd papier, leer en hout en porselein en metaal. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar nieuwe woonaccessoires welke gegarandeerd over een biologisch en duurzaam karakter beschikken? In dat geval kan het zeker een aanrader zijn om te kijken in de richting van het aanbod met FERM LIVING woonaccessoires.

Uitermate kwalitatief design behang

Ongelofelijk veel mensen vinden het nog steeds fijn om de kamers in hun woning te behangen. Om dit te kunnen doen spreekt het evenwel voor zich dat je graag gebruik zal willen maken van echt kwalitatief design behang. Ook dit is terug te vinden in het aanbod met FERM LIVING woonaccessoires. Met name het 'Half Moon Behang' geniet bijvoorbeeld een uitstekende populariteit. Het mooie van deze collecties van FERM LIVING is bovendien dat er ook steeds nog tal van andere woonartikelen in terug te vinden zijn. Specifiek voor de Half Moon collectie geldt bijvoorbeeld ook dat je theedoeken kan aanschaffen net als opbergmanden en douchegordijnen. Het spreekt voor zich dat dit als bijkomend voordeel heeft dat je in verschillende ruimtes in huis een bepaald gevoel van uniformiteit kan creëren.

Ruim aanbod boordevol met prachtige kussens

Veel mensen houden er van om in hun woning talrijk gebruik te maken van kussens. Wanneer je het assortiment met FERM LIVING woonaccessoires onder de loep gaat nemen zal je kunnen vaststellen dat er daar heel wat vrolijke, prachtige en vooral ook zeer kwalitatieve kussens in terug te vinden zijn. De collectie van dit merk van Deense afkomst bestaat tegenwoordig uit niet minder dan een slordige 150 verschillende kussens. Dit zorgt er voor dat er altijd een kussen kan worden aangekocht welke perfect aansluit op de uitstraling van jouw stoel, bed of bank. Wist je bovendien dat een groot deel van het assortiment met FERM LIVING woonaccessoires bestaat uit speciale kinderkussens?

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vinden het geweldig om bijvoorbeeld in hun eigen kinderkamer veelvuldig gebruik te kunnen maken van (kinder)kussens. Op deze manier kan men de kamer niet alleen (nog) comfortabeler maken, daarnaast kan dit ook zeker een leuke bijdrage leveren aan de stijl van de kamer in kwestie. Nagenoeg alle kussens welke deel uitmaken van het assortiment met FERM LIVING woonaccessoires zijn voorzien van een afneembare hoes. Dit zorgt er voor dat het kussen in kwestie eenvoudig kan worden schoongemaakt. Tel hierbij ook nog eens de uitstekende duurzaamheid bij op van de FERM LIVING kussens en je zal er gegarandeerd gedurende een lange tijd van kunnen genieten!

Maak ook kennis met de kwalitatieve dekbedovertrekken van FERM LIVING!

Er mogen dan wel geen FERM LIVING meubels op de markt zijn terug te vinden, het aanbod met woonaccessoires van dit merk maakt dat gemis meer dan goed. Ben jij met name op zoek naar een nieuw dekbed? Ook in dat geval heeft de collectie van FERM LIVING precies datgene in huis waar je naar op zoek bent. Je kan dan ook een keuze maken uit de leukste dekbedovertrekken voor niet alleen volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Over welk type bed je ook mag beschikken, er is voor elk exemplaar wel een geschikt dekbedovertrek te kopen. Alle design overtrekken van FERM LIVING worden steeds geleverd in combinatie met een kussensloop en uiteraard zijn ze altijd voorzien van een rits om het overtrek eenvoudig mee te kunnen sluiten. De dekbedovertrekken welke door FERM LIVING op de markt zijn gebracht zijn overigens steevast vervaardigd uit honderd procent biologisch katoen.

Ontdek de omvangrijke collectie woonaccessoires van FERM LIVING!

Het ontbreken van FERM LIVING meubels op de markt mag dan wel voor veel mensen een doorn in het oog zijn, in de praktijk vangen de vele prachtige FERM LIVING woonaccessoires dit gemis ruimschoots op. Kwalitatief behangpapier, leuke kussens, mooie decoratie en heerlijke dekbedovertrekken, het zijn slechts enkele van de vele woonaccessoires waar het merk FERM LIVING je een keuze uit laat maken. Twijfel dus geen moment langer en ontdek snel deze ronduit fantastische woonartikelen voor in jouw huis!