IXXI Wanddecoratie

Toont alle 18 resultaten

79,00

De IXXI-bestseller: Amandelbloesem. Hij kleurt al vele woonkamers en is niet meer weg te denken uit onze collectie. Van Gogh schilderde met de Amandelbloesem een van zijn favoriete objecten: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. De Amandelbloesem is een symbool voor nieuw leven. Blaas jij jouw woonkamer ook nieuw leven in?

79,00

Het originele ‘Martinique Banana Leaf’ is ontworpen als behang voor het iconische Beverly Hills Hotel in 1942. Nu kun je met deze te gekke, grafische print als IXXI niet alleen je interieur opvrolijken, maar ook nog eens van een échte ‘urban-feel’ voorzien. Hoe tof!

39,95

Wie dit prachtige kunstwerk heeft gemaakt is tot op de dag van vandaag een raadsel. Het kwam in 1898 in handen van het Rijksmuseum en is sindsdien niet meer weg te denken uit de collectie!

39,95

Aan het eind van de 18de eeuw raakte het uit de mode om met bloemen en fruit overladen stillevens te maken. Henriëtte Geertruida Knip speelde hierop in en aquarelleerde hier slechts enkele soorten en liet bovendien de vaas achterwege. Haar sierlijke bloemstukken waren zeer geliefd. Zo won zij in 1819 in Parijs een zilveren medaille met een van haar bloemaquarellen.

39,95

Dit populaire beeld is gemaakt door de Libanese freelance fotograaf Zakaria Rakha. Maak van jouw muur nu een echte eyecatcher met deze te gekke foto. De vorm en het formaat bepaal je zelf!

39,95

Hannah Lemholt gaat voor zachte en vredige fotografie. Haar levensvisie vind je terug in al haar kunstwerken. Kies jouw favoriet en IXXI your world!

159,00

Yes, vanaf nu zijn twee bestsellers samen één! In samenwerking met het Rijksmuseum zijn de contrasterende bloemstillevens Bloemstilleven in Glazen Vaas van De Heem en Boeket bloemen van Anoniem samengevoegd tot een te gekke, dubbelzijdige IXXI die past bij ieder seizoen én interieur. Gebruik de lichte zijde voor een vrolijk lente interieur en de donkere zijde tijdens een sfeervolle winter.

39,95

Mareike Boehmer is een designer en fotografe uit Duitsland. In 2012 begon ze met het verkopen van haar abstract grafische en natuur designs. Ondanks dat Mareike opgegroeid is in een dorpje nabij Frankfurt, heeft Berlijn een grote invloed op haar sinds haar eerste bezoek aan deze hoofdstad. De contrasten van deze stad, de kleurrijke graffiti kunst en de mix van oude met nieuwe gebouwen als ook de diversiteit aan inwoners maken Berlijn een fascinerende stad. Minimaal 1 keer per jaar bezoekt ze deze stad ter inspiratie.

89,00

Maak van jouw muur een tropisch feestje met behulp van de mooie Natural History Museum prenten. Of je nu kiest voor een IXXI van de kleurrijke flora & fauna of liever gaat voor een modern beeld uit de NHM-collectie; jouw interieur zal zéker een stijlvolle twist krijgen.

39,95

‘Meisje met de parel’ is het beroemdste schilderij van Vermeer. Het is geen portret, maar een tronie: een fantasiekop. Ze beeld een bepaald karakter uit, met haar exotische kledij, haar oosterse tulband en de grote parel in haar oor.

39,95

Het Melkmeisje van Johannes Vermeer (ca. 1660) is een echte klassieker. Het met olieverf geschilderde schilderij kwam in 1908 in handen van het Rijksmuseum. In het Rijksmuseum slechts 45,5x41 cm, maar IXXI biedt het Melkmeisje op ieder gewenst formaat!

69,00

Hannah Lemholt gaat voor zachte en vredige fotografie. Haar levensvisie vind je terug in al haar kunstwerken. Kies jouw favoriet en IXXI your world!

89,00

Door de jaren heen is de ‘Pixel IXXI’ uitgegroeid tot een iconisch beeld bij IXXI. Modern abstracte wanddecoratie van bekende kunstwerken/iconen van over de hele wereld zoals 'Het Meisje met de parel' van Johannes Vermeer. Een pronkstuk in iedere ruimte!

24,95

Met eigen foto’s op kaartjes van 10 x 10 cm maak je in een handomdraai een mooie wanddecoratie waarop je bijzondere momenten zijn verzameld. In vergelijking met IXXI Original (kaartjes van 20 x 20 cm) biedt IXXI Mini meer beelden op het hetzelfde oppervlak en dat betekent nóg meer fijne herinneringen in huis. En goed om te weten: zelfs je smartphone kiekjes blijven van goede kwaliteit op de kaartjes. Voeg kaders of filters toe en maak jouw ideale fotocollage voor in je interieur.

29,95

Ga aan de slag met je favoriete foto’s en creëer jouw persoonlijke eye-catcher voor aan de muur. Geef jouw interieur gemakkelijk en snel een frisse look door af te wisselen van vorm en beeld met de 20 x 20 cm kaarten! Laat je creativiteit los in de online ontwerp module en bewerk je IXXI fotocollage naar wens. Of je nu liever kiest voor een aparte foto per kaart of voor een vergroting in je collage, het kan allemaal. Voeg kaders, tekst of filters toe en maak jouw ideale wanddecoratie.

89,00

Jan Davidsz de Heem schilderde in 1650 het prachtige stilleven van bloemen. Je vindt hierin onder andere rozen, fluitenkruid, kamperfoelie en hortensia. Wat maar weinigen weten is dat ook de vrouwelijke kunstschilderes Rachel Ruysch haar hand heeft gelegd aan dit kunstwerk. Erg bijzonder voor de 17e eeuw! Meer vrouwelijke schilderkunst uit de 17e eeuw? Neem dan ook eens een kijkje bij de kunstwerken van Maria Sibylla Merian!

29,95

Jouw favoriete beeld als eye catcher in je interieur? Dat kan met de IXXI-vergroting. Upload jouw persoonlijke foto in onze ontwerp module en maak jouw persoonlijke wanddecoratie. Voeg kaders, tekst of filters toe en maak jouw ideale wanddecoratie.


IXXI Wanddecoratie kopen: vind jouw IXXI bij Homeblend

Alles over IXXI: Persoonlijke wanddecoratie & Wall-art

Gebruikmaken van IXXI wanddecoratie in je interieur zorgt er voor dat je kan rekenen op tal van verschillende voordelen. Veel mensen zijn bijvoorbeeld op zoek naar een mogelijkheid om hun interieur te voorzien van een wat meer levendige uitstraling. Het zijn vooral de vaak kale muren die op dit vlak roet in het eten gooien. IXXI wanddecoratie kan op de meest uiteenlopende manieren worden gerealiseerd. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een eigen foto, maar je kan ook beeldmateriaal uit de databank van IXXI halen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, in elk interieur kunnen de IXXI woonaccessoires onder de vorm van wanddecoratie uitstekend tot hun recht komen.

IXXI wanddecoratie maken met je eigen beeldmateriaal

Voor veel mensen is het niet zomaar van belang dat ze hun interieur wat levendiger maken. Zij willen bovendien graag een extra persoonlijke touch realiseren. Dat is perfect mogelijk. IXXI wanddecoratie kan namelijk eveneens worden gerealiseerd met behulp van eigen fotomateriaal. Heb je een prachtige foto gemaakt op je laatste vakantie? Of zou je graag een foto van bijvoorbeeld je trouwdag in het interieur van je huis verwerken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard spreekt het voor zich dat je de wanddecoratie van IXXI ook in bijvoorbeeld de kinderkamer kan toepassen. Ook een leuke foto van een belangrijk moment in het leven van je kind integreren in de kinderkamer is dan ook een geweldig goed idee.

Precies die wanddecoratie waar jij naar op zoek bent

Wil jij liever geen gebruikmaken van een eigen foto voor het realiseren van je IXXI woonaccessoires? Dat hoeft ook niet. Het merk beschikt namelijk ook over een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende ontwerpen. Deze ontwerpen zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen minimalistische ontwerpen, rijkelijke illustraties, klassieke en moderne ontwerpen en ga zo maar door. Eén ding staat dan ook als een paal boven water, ongeacht het type interieur waarover je beschikt, het is altijd de moeite waard om er in gebruik te maken van IXXI wanddecoratie!

Maak echte eye-catchers van jouw muren!

Er mogen dan geen IXXI meubels verkrijgbaar zijn, dit neemt niet weg dat het merk IXXI een belangrijke, visuele meerwaarde kan betekenen voor jouw interieur. Ben je niet zomaar op zoek naar standaard wanddecoratie, maar wil je een echt bijzondere uitstraling realiseren? In dat geval kan je er voor kiezen om gebruik te maken van de zogenaamde pixel wanddecoratie van IXXI. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een bepaald beeld welke pixelig wordt gemaakt. Op deze manier wordt er een bijzonder effect gecreëerd aan de muur die absoluut bij iedereen in de smaak zal vallen!

Beelden uit de collectie van 's werelds beste musea

Met behulp van IXXI wanddecoratie is het mogelijk om jouw muren precies op die manier vorm te geven zoals jij dat het liefste wil. Wist je bijvoorbeeld dat er in de collectie van IXXI ook beelden zijn terug te vinden die afkomstig zijn uit de database van 's werelds bekendste musea? Heb je er dus met andere woorden altijd al van gedroomd om een bijzonder kunstwerk aan de muur te hebben hangen? Dan maakt IXXI ook dat zonder probleem mogelijk!