Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


PTMD meubels kopen: vind jouw PTMD meubels & accessoires bij Homeblend

Alles over het merk PTMD

PTMD is een meubelbedrijf van Nederlandse bodem. Het bedrijf beschikt bovendien reeds over een vrij lange geschiedenis. Ze werd dan ook opgericht in het jaar 1992. De PTMD meubels zijn steeds het resultaat van een reis rond de wereld op zoek naar inspiratie voor het creëren van interieurelementen die over een echt uniek karakter beschikken. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een bijzondere mix tot stand komen van chique en industrieel design. Het assortiment met PTMD meubels is door de jaren heen ook sterk uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een metalen kast met een industrieel karakter of je leuke velvet poefjes en fauteuils wenst te bestellen, het kan allemaal met de collectie van PTMD!

PTMD: Een optimaal comfort gegarandeerd

Bij de PTMD meubels staat niet alleen de uitstraling, maar ook het comfort centraal. In alles is terug te zien dat het merk een zo optimaal mogelijke combinatie van stijl en comfort wil realiseren. Neem nu bijvoorbeeld het gebruik van fluweel. Eetkamerstoelen, fauteuils en poefjes worden stuk voor stuk afgewerkt met de zachte, luxueus ogende velvet stof. Het merk heeft er ook voor gekozen om deze stof toe te passen in de PTMD woonaccessoires. Zowel de velvet kussens als de plaids van PTMD zijn dan ook de moeite waard om kennis mee te maken.

PTMD Woonaccessoires met een luxueuze "touch”

Wanneer je het aanbod met PTMD woonaccessoires gaat bekijken zal je meteen kunnen vaststellen dat deze steeds zijn voorzien van een luxueuze touch. Dit uit zich op verschillende vlakken. Neem nu bijvoorbeeld de spiegels van PTMD. Stuk voor stuk beschikken deze spiegels over een aansprekend design welke als eye-catcher kan fungeren in elk interieur. Daarnaast zorgen deze spiegels er voor dat de ruimte niet alleen ruimer, maar ook lichter zal ogen. Het luxueuze aspect uit zich bij de spiegels van PTMD in het kantelbare aspect. Richt jouw PTMD spiegel dus op het favoriete hoekje van de kamer en zet ze zo extra in de spotlight!

Een merk met oog voor detail, dat is PTMD

PTMD staat er om bekend een merk te zijn welke niets aan het toeval over laat. Omwille van deze reden werkt ze voor het ontwerpen van al haar collectiestukken samen met creatieve kunstenaars en vakkundige producenten. Ook gepassioneerde detaillisten dragen hun steentje bij en helpen om een prachtige collectie te creëren die keer op keer weet te overtuigen. Het veelzijdige karakter van het aanbod van PTMD zorgt er bovendien voor dat je er zonder probleem een volledig interieur mee kan inrichten.

Dé keuze voor een uniek en stijlvol interieur

Tegenwoordig wordt er meer dan ooit heel veel zorg besteed aan het inrichten van het interieur van een woning. Mensen spenderen veel meer tijd in huis waardoor ze graag willen kunnen genieten van een echt aantrekkelijk en comfortabel interieur. Daar kunnen de PTMD meubels absoluut een bijdrage aan leveren. Wil je graag uitpakken met je interieur en wil je er tegelijkertijd ook voor zorgen dat ze weet uit te blinken in de massa? Ben je met andere woorden van plan om een uniek en stijlvol interieur te realiseren in jouw woning? Dan kan je eigenlijk helemaal niet om de meubels van het merk PTMD heen!