Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


WOOOD meubels kopen: vind jouw WOOOD meubels & accessoires bij Homeblend

Alles over het woonmerk WOOOD

De WOOOD meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van WOOOD te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De WOOOD meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk WOOOD over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van WOOOD!

WOOOD gaat voor een echt duurzaam design

Door WOOOD meubels te kopen kan je in één klap rekenen op verschillende, interessante voordelen. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat je echt lang genot zal ondervinden van jouw aangekochte meubels. Dat is echter niet alles. Kies je er voor om WOOOD meubels van blank eikenhout te kopen? Dan zijn deze zo goed als altijd onbewerkt. Het is dan mogelijk om deze af te werken met een olie of uiteraard gewoon een andere finish naar keuze. Ook het feit dat je het massief hout van de WOOOD meubels eenvoudig kan schuren en bewerken is een niet onbelangrijke troef. Op deze manier kan er dan ook met recht en rede worden gesproken van echt duurzaam design!

Gegarandeerd een tijdloze uitstraling met WOOOD

Niet alleen zorgt het merk WOOOD er voor dat je altijd bent verzekerd van een duurzaam design, daarnaast is er ook nog het tijdloze aspect waar de meubels van dit merk zich door kenmerken. Een groot aantal van de meubels uit het assortiment van WOOOD staan er om bekend echt over een tijdloos karakter te beschikken. Dit zorgt er voor dat ze niet alleen tegenwoordig goed tot hun recht komen in elk interieur, maar ook in de vele jaren die nog zullen volgen. Ben je toch eerder op zoek naar een uitgesproken moderne of klassieke uitstraling voor jouw meubels? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat er heel wat interessante meubels in het assortiment van WOOOD te ontdekken vallen!

WOOOD wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd

Alle meubelen welke deel uitmaken van de WOOOD collectie zijn met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Dit bovendien ook nog eens grotendeels in eigen land. De bouwpakketmeubels van het merk WOOOD worden bijvoorbeeld geproduceerd in de kop van Noord-Holland. Een beroep doen op het assortiment met WOOOD woonaccessoires en meubels zorgt er voor dat elke ruimte op de meest optimale manier kan worden ingericht. Het gaat hierbij niet alleen om de woonkamer of slaapkamer, maar ook om bijvoorbeeld een eventueel thuiskantoor.

Tot slot is het ook zo dat het assortiment met WOOOD woonaccessoires en meubels eveneens heel wat moois bevat voor de kinderkamer. De WOOOD Kids collectie maakt het mogelijk om een kinderkamer prachtig in te richten en te voorzien van een stoere, industriële look. Ben jij eerder iemand die houdt van een zachtere stijl in de kinderkamer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met name de Joy serie staat er om bekend een leuke, zachte sfeer te creëren.