Glazen eettafels

Toont alle 26 resultaten


Glazen eettafel kopen: vind jouw glazen tafel bij Homeblend

Uniek, dat is een glazen eettafel. Je creëert met een glazen eetkamertafel namelijk een ruimtelijk effect in de keuken, woonkamer en eetkamer. Een glazen tafel is er in veel verschillende vormen, waardoor je er altijd een kunt kiezen die volledig matcht met de rest van jouw interieur. Met de handige filters bepaal jij de maat en vorm van de glazen eettafel. Je kunt kiezen uit een rond, vierkant, ovaal of rechthoekig model. Ook in de afwerking van de randen zitten veel verschillen: sommige modellen zijn rond afgewerkt, terwijl andere juist strakke randen hebben voor een meer moderne uitstraling. Juist die vrijheid maakt dat een eettafel van glas zo uniek is, en met recht een eye-catcher genoemd mag worden.

Glazen eettafel: maten en stijlen

De meeste glazen eetafels zijn er in de moderne of design stijl. Het zijn moderne eettafels, die qua maatvoering uiteenlopen van 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm, 260 cm, 280 cm tot 300 cm. Voor ronde modellen zijn 130 cm en 150 cm de populairste maten. Natuurlijk bepaalt de maat ook het aantal zitplaatsen. Je vindt daarom hieronder een handig overzicht van de verschillende formaten en het aantal zitplaatsen. In de meeste gevallen is het tafelblad gemaakt van glas, met daaronder een onderstel van metaal of hout. In sommige gevallen is ook de volledige tafel van glas, wat het meest ruimtelijke effect geeft.

Welke maat glazen eettafel moet ik kiezen?

Je hebt bij een glazen eettafel de keuze uit verschillende maten. Hierbij is het aantal zitplaatsen aan tafel natuurlijk van belang, maar ook de beschikbare ruimte in jouw keuken, eetkamer of woonkamer. Wil je veel zitplaatsen, maar is de ruimte relatief beperkt, kies dan altijd voor eetkamerstoelen zonder armleuningen. Je bespaart op deze manier veel ruimte en kunt eenvoudiger even een eetkamerstoel bijschuiven voor een extra zitplek. Houd rondom de tafel in ieder geval 120 cm vrij aan de loopkant en 70 cm aan de muurzijde. Op die manier staat de glazen eettafel vrij in de ruimte en vormt geen obstakel.

Glazen eettafel 100 cm

55 - 60 cm breed

2 personen

Glazen eettafel 120 cm

75 - 80 cm breed

4 personen

Glazen eettafel 140 cm

70 - 80 cm breed

4 personen

Glazen eettafel 160 cm

90 - 100 cm breed

4 - 6 personen

Glazen eettafel 180 cm

90 - 100 cm breed

6 personen

Glazen eettafel 200 cm

100 cm breed

6 personen

Glazen eettafel 220 cm

100 cm breed

6 personen

Glazen eettafel 240 cm

100 cm breed

6 - 8 personen

Glazen eettafel 260 cm

100 cm breed

8 - 10 personen

Glazen eettafel 280 cm

100 cm breed

8 - 10 personen

Glazen eettafel 300 cm

100 cm breed

10 personen

Glazen eettafel: keuze uit 100+ modellen

Het voordeel van Homeblend in jouw zoektocht naar een glazen eettafel is het enorme aanbod, maar tegelijkertijd ook de voorselectie. Door de intensieve samenwerking met veel woonwinkels kunnen we inspelen op de laatste woontrends, en tegelijkertijd verzekerd zijn dat jij goed wordt geholpen wanneer jij jouw nieuwe glazen tafel bestelt. Heb je een glazen eettafel gevonden, dan klik je namelijk direct door naar de woonwinkel. Je bestelt hem daar, waarna de eettafel binnen no-time wordt thuisbezorgd en straalt in jouw interieur.

Glazen eettafel combineren met eetkamerstoelen

Met een eettafel van glas kies je toch al voor een bepaalde stijl, namelijk de moderne of design interieurstijl. Deze stijl matcht vanzelfsprekend het beste met moderne eetkamerstoelen of design eetkamerstoelen. Wanneer jij jezelf nog niet wilt beperken tot een stijl kun je ook alle eetkamerstoelen bekijken. Twijfel je nog over glas als materiaal voor jouw eettafel, bekijk dan eens de houten eettafels van eiken of teak. Wat het resultaat uiteindelijk ook mag zijn, op Homeblend slaag je altijd.