Kleine eettafels

Toont alle 5 resultaten


Kleine eettafel kopen: vind jouw kleine tafel bij Homeblend

Heb je minder ruimte in de keuken, woonkamer of eetkamer, kies dan een kleine eettafel. Je bent weinig ruimte kwijt, maar hebt toch precies dat wat je zoekt. Door de grote collectie kleine eettafels bepaal jij eenvoudig zelf aan welke kenmerken de eetkamertafel moet voldoen. Je kunt immers eenvoudig filteren op bijvoorbeeld maat, kleur, interieurstijl en materiaal van de tafel. Duik direct in de collectie en vind de kleine eettafel die past in jouw interieur: een kleine eye-catcher die staat te stralen in jouw keuken, eetkamer of woonkamer.

Kleine eettafel: maten, stijlen, kleuren en materialen

De kleinste eettafel is ongeveer 80 cm. Vanaf daar lopen de maten van een kleine eettafel op naar 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm tot 160 cm. Boven deze maat kun je een eettafel geen kleine eettafel meer noemen. Je moet vooraf goed kijken naar het aantal zitplaatsen. Heb je écht weinig ruimte, dan is vierkant de beste oplossing. Je hebt dan namelijk vier zitplaatsen en toch een kleine tafel. Gelukkig zijn kleine eettafels er in alle interieurstijlen: landelijk, industrieel, modern, design en vintage. De materialen lopen uiteen van kleine houten eettafels tot kleine glazen eettafels of kleine tafels van beton. Je kunt daarmee altijd echt een eettafel vinden die matcht met jouw interieur, gewenste afmetingen en budget.

Welke maat kleine eettafel moet ik kiezen?

Een kleine eettafel is ideaal voor in een kleine keuken, woonkamer of eetkamer. Je moet hierbij een zo slim mogelijke keuze maken. In het onderstaande overzicht vind je de verschillende maten kleine tafels, met het bijbehorende aantal zitplaatsen. Qua vormen is een vierkante eettafel in een kleine ruimte het handigste. Bij deze vorm kun je immers aan vier kanten zitten, maar ook aan twee kanten, waarbij je de kleine eetkamertafel tegen de muur aan schuift. Houd ook altijd rekening met loopruimte rondom de tafel. Voor de muurkant kun je 70 cm aanhouden, voor een looppad ongeveer 120 cm.

Kleine eettafel 80 cm

55 - 60 cm breed

2 personen

Kleine eettafel 90 cm

55 - 60 cm breed

2 personen

Kleine eettafel 100 cm

55 - 60 cm breed

2 personen

Kleine eettafel 120 cm

75 - 80 cm breed

4 personen

Kleine eettafel 140 cm

70 - 80 cm breed

4 personen

Kleine eettafel 160 cm

90 - 100 cm breed

4 - 6 personen

Kleine eettafel: keuze uit 100+ modellen

Je zit bij Homeblend goed: wij houden namelijk continue de laatste woontrends in de gaten. Bovendien hebben we toegang tot de collectie van tientallen woonwinkels, waardoor jij nieuwe trends in kleine eettafels direct terug vindt op Homeblend. Je hebt keuze uit een kleine eettafel in elk denkbaar materiaal en elke denkbare interieur stijl. Bovendien ben je eigenlijk verzekerd van goede service. Op Homeblend vind je immers enkel betrouwbare woonwinkels die zich door de jaren heen hebben bewezen. Daarom is het tijd om in de collectie kleine tafels te duiken en jouw favoriet te vinden. Heb jij een kleine eettafel gevonden, klik dan door naar de woonwinkel. Je kunt hem daar direct online bestellen.

Kleine eettafel combineren met eetkamerstoelen

Een kleine eettafel betekent natuurlijk ook dat je een slimme keuze moet maken voor bijpassende eetkamerstoelen. Je kiest dan natuurlijk geen eetkamerstoelen met armleuningen, maar zonder. Je bespaart hiermee veel ruimte en bent bovendien flexibeler in het ‘even’ bijschuiven van een extra stoel. Op dit moment zijn velvet eetkamerstoelen en rotan eetkamerstoelen erg populair, maar je kunt natuurlijk ook kijken naar alle eetkamerstoelen en zo jouw keuze maken. Met de handige filters heb je in ieder geval binnen no-time wat jij zoekt. Zo vind je misschien wel een kleine tafel én bijpassende stoelen op één website, ideaal. Ga op zoek en maak jouw keuze uit de kleine eetkamertafels.