Uitschuifbare eettafels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Uitschuifbare eettafel kopen: vind jouw uitschuifbare tafel bij Homeblend

Handig, dat is de beste beschrijving van een uitschuifbare eettafel, ook wel uitschuiftafel genoemd. Afhankelijk van de ruimte en het aantal zitplaatsen aan tafel kun je de eettafel uitschuiven en inschuiven. Je denkt nu misschien aan de minder mooie modellen uit het verleden, maar tegenwoordig zijn uitschuifbare tafels echte eye-catchers geworden. Je kunt bij Homeblend eenvoudig filteren op verschillende maten, interieur stijlen, vormen en materialen. Zo vind je eenvoudig de uitschuiftafel die matcht met jouw interieur. Op die manier heb je een eettafel die past bij jouw interieur én benut je de ruimte optimaal.

Uitschuifbare eettafel: maten, kleuren, stijlen en materialen

Je hebt bij uitschuifbare tafels de luxe dat je 2 maten kunt kiezen. Afhankelijk van de lengte van de tafel is een uitgeschoven tafel 20 cm, 30 cm of 40 cm langer dan een ingeschoven eettafel. Standaard zijn uitschuifbare eettafels verkrijgbaar in de volgende maten: 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 240 cm, 260 cm en 300 cm. Het belangrijkste is dat je als standaard maat een goed passende maat kiest, en rekening houdt met het standaard aantal benodigde zitplaatsen aan tafel. Je benut op die manier de ruimte aan tafel optimaal. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en stijlen. Allereerst de stijl, die ook voor een uitschuiftafel uiteen kan lopen van landelijk, industrieel, vintage en modern tot design. Qua kleuren en materialen heb je eenzelfde bandbreedte: van zwart en wit tot uitschuifbare tafels van hout, metaal, beton of glas. Elk materiaal heeft hierbij zijn eigen prijsklasse, waardoor er altijd wel een match te vinden is met jouw budget.

Welke maat uitschuifbare eettafel moet ik kiezen?

Zoals eerder benoemd is de standaard maat van een uitschuifbare tafel belangrijk, omdat dit de standaard grootte is. Om een beeld te krijgen van de standaard grootte en het aantal zitplaatsen dat je dan hebt vind je hieronder een overzicht met de meest voorkomende maten uitschuifbare tafels. Houd er ook bij de aanschaf van eetkamerstoelen rekening mee dat je een flexibel aantal zitplaatsen hebt. Een kleine eetkamerstoel zonder armleuningen is dan ideaal, omdat je deze eenvoudig kunt opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Houd rondom de tafel altijd ruimte vrij: 120 cm aan de loopzijde en 70 cm aan de muurzijde. Op die manier wordt de eettafel geen opstakel in de ruimte.

Uitschuifbare eettafel 100 cm

55 - 60 cm breed

2 personen

Uitschuifbare eettafel 120 cm

75 - 80 cm breed

4 personen

Uitschuifbare eettafel 140 cm

70 - 80 cm breed

4 personen

Uitschuifbare eettafel 160 cm

90 - 100 cm breed

4 - 6 personen

Uitschuifbare eettafel 180 cm

90 - 100 cm breed

6 personen

Uitschuifbare eettafel 200 cm

100 cm breed

6 personen

Uitschuifbare eettafel 220 cm

100 cm breed

6 personen

Uitschuifbare eettafel 240 cm

100 cm breed

6 - 8 personen

Uitschuifbare eettafel 260 cm

100 cm breed

8 - 10 personen

Uitschuifbare eettafel 280 cm

100 cm breed

8 - 10 personen

Uitschuifbare eettafel 300 cm

100 cm breed

10 personen

Uitschuifbare eettafel: keuze uit 100+ modellen

Homeblend houdt nauwlettend alle woontrends in de gaten. Daarbij hebben wij toegang tot de collectie van tientallen woonwinkels. Dit zorgt ervoor dat je bij Homeblend altijd een passende uitschuifbare eetkamertafel vindt. We werken intensief samen met woonwinkels om te komen tot de allerbeste collectie. Bovendien zijn we selectief, en werken daarom enkel samen met betrouwbare woonwinkels die zich hebben bewezen. Je kunt vanaf Homeblend direct doorklikken naar de woonwinkel om daar jouw nieuwe uitschuifbare eettafel direct te bestellen. Handig en bovenal snel geregeld.

Uitschuifbare eettafel combineren met eetkamerstoelen

Je kiest natuurlijk eerst een nieuwe eettafel, of combineert jouw bestaande eetkamerstoelen met een nieuwe uitschuifbare eettafel. In het eerste geval kun je op Homeblend altijd een bijpassende eetkamerstoel vinden. Kies je voor een moderne uitschuifbare eettafel, dan heeft Homeblend bijpassende moderne eetkamerstoelen. Hetzelfde geldt voor design eetkamerstoelen bij een design eettafel. Ben je er nog niet helemaal uit welke stijl het moet worden, bekijk dan alle eetkamerstoelen. Twijfel je nog over de vorm of uberhaupt of je moet gaan voor een uitschuiftafel? Vergelijk de ronde eettafel, ovale eettafel en vierkante eettafel of bekijk nog eens rustig alle modellen op de ‘eettafel’ pagina. Je weet zo zeker dat dit is wat je zoekt en bestelt hem vervolgens direct online bij een van de woonwinkels.