Ronde salontafels

Toont alle 2 resultaten


Ronde salontafel kopen: vind jouw ronde salontafel bij Homeblend

Een ronde salontafel: met een speelse uitstraling is de ronde salontafel een sfeervolle toevoeging voor jouw interieur. Je kunt er gemakkelijk omheen lopen, waardoor hij weinig ruimte inneemt in jouw woonkamer of bij de zithoek. Heb je een kleine woonkamer, kies dan voor één of meerdere ronde salontafeltjes. Je schuift ze eenvoudig bij en ook weer weg om ruimte te creëeren. Je hebt bij Homeblend de keuze uit tientallen verschillende ronde salontafels, volledig matchend met de laatste woontrends. Jij houdt dus maar één taak over: een keuze maken uit het enorme aanbod populaire modellen en bestsellers.

Ronde salontafel: kleuren, stijlen, maten en materialen

Je hebt bij Homeblend keuze uit ronde salontafels in alle denkbare kleuren, stijlen en materialen. Een ronde salontafel of een setje van ronde salontafels, het kan allebei. Kies voor een blad van marmer: wit of zwart, helemaal de trend van dit moment. Ook een ronde webbing salontafel doet het erg goed. Natuurlijk is ook de stijl belangrijk: daarom heeft Homeblend een handig filter met de stijlen landelijk, vintage, industrieel, modern en design zodat de salontafel qua materialen en uitstraling matcht met de rest van jouw interieur.

Ronde salontafels: keuze uit 100+ modellen

Zoek jij een ronde salontafel via Homeblend, dan vind je alle salontafels die matchen met de laatste interieur trends. Door de intensieve samenwerking tussen Homeblend en de aangesloten woonwinkels vind jij hier als eerste de leukste salontafels. Terwijl jij het aanbod op Homeblend doorspit kijken wij continue of er nieuwe trends en modellen zijn die onze aandacht trekken. Dat bespaart jou weer een zoektocht langs tientallen woonwinkels. Zodra je één ronde salontafel of meerdere ronde salontafels hebt gevonden is het tijd om ze te bestellen. Dat doe je door direct door te klikken naar jouw favoriete woonwinkel.

Ronde salontafel combineren met andere accessoires

Je hebt het eerder gezien: ronde salontafels zijn er in tal van kleuren, maten en materialen. Ondanks dat je misschien vast wilt houden aan rond kun je ook combineren, bijvoorbeeld met een vierkante salontafel. Ook kun je in plaats van één ronde salontafel kiezen voor een salontafel set. Je koopt dan meerdere matchende salontafeltjes. Om het geheel af te maken kun je kiezen voor een vloerkleed onder de salontafel. Populair zijn de jute vloerkleden en ronde vloerkleden. Die matchen dan natuurlijk weer perfect met de door jou uitgekozen ronde salontafel. Combineer erop los, en durf ook vooral te experimenteren, zeker met de keuze voor bepaalde salontafels.