Wandkleden

Alle 6 resultaten

Alle 6 resultaten

169,00

Wandkleed Cala van Urban Cotton geeft jouw thuis een echte bohemian twist. Dit Urban Cotton wandkleed vind met zijn zwarte en gouden kleur zijn oorsprong op Ibiza. De warme ondergaande zon, de glinstering op het water en de vriendelijkheid van het eiland, geven het eiland iets magisch. Het wandkleed Cala is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.

169,00

Met het Urban Cotton wandkleed Depot creëer je een industrieel gevoel in huis. De verlaten en verweerde treinstellen bieden zowel een ruimtelijk gevoel als veel detail. Je blijft naar de foto kijken en maakt met dit wandkleed echt een statement. Het wandkleed Depot is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.

169,00

Creëer met het wandkleed Drops de ultieme New York loft stijl! De warme kleuren staan fantastisch in ieder interieur, je kunt er eindeloos mee combineren. Dit wandkleed geeft je huis echt een luxe en urban uitstraling. Het wandkleed Drops is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.

169,00

Het Urban Cotton wandkleed Grunge heeft mooie contrasten in zich. Het wandkleed Grunge is geïnspireerd op de kunstvorm ‘Grunge’ en bestaat uit de kleuren zwart, grijs en diverse kleuren wit. Grunge staat voor vrijheid en voor het doorbreken van conventies door het volgen van je gevoel en innerlijke stem. Het wandkleed Grunge is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.

249,00

Mr. Hyde, de ontwerper van het Urban Cotton wandkleed Lavoro N1, is onderdeel van de NDSM-open collectie. NDSM, een oude scheepswerf aan de waterkant in Amsterdam Noord. Dit werk kenmerkt zich door een dynamische schilderstijl met een rijkheid aan actie. Het uiteenlopende kleurenpalet en de expliciete penseelstreken maken dat je eindeloos kan blijven kijken. Het wandkleed Lavoro N1 is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.

169,00

Je maakt je interieur pas echt persoonlijk door het toevoegen van echte eyecatchers. Dit Urban Cotton The Look ontwerp is er echt zo één. De zware katoenen stof creëert die echte urban feel en de neutrale, en de stoere tinten zorgen er voor dat het ontwerp in iedere interieur stijl past.Met het wandkleed The Look maak je echt dit statement, maar valt heel mooi samen met de rest van je interieur. Het wandkleed The Look is onderdeel van de Urban Cotton Originals collectie.


Wandkleden voor elk interieur

Een nieuwe wandkleed voor in jouw woonkamer zorgt voor een nieuwe impuls. Wij hebben het aanbod van verschillende online woonwinkels verzameld. Op die manier vind je op deze pagina alle wandkleden van alle bekende, inspirerende en bovenal betrouwbare online woonwinkels. Dankzij onze selectie wandkleden en de handige filters hoef je niet meer op zoek naar de juiste winkel, maar kies je simpelweg de leukste wandkleed. Een ding is zeker, bij Homeblend vind je altijd een wandkleed die echt past in jouw woonkamer.

Een premium aanbod interessante wandkleden

Ons team van stylisten werkt dagelijks aan het samenstellen van het beste aanbod wandkleden. Dankzij de selectie stemmen wij de collectie volledig af op jouw de stijl van jouw woonkamer. Je vindt bij ons dus een geselecteerd aanbod van de beste 100+ online woonwinkels, in plaats van het volledige aanbod. Een item moet immers altijd echte toegevoegde waarde hebben om opgenomen te worden op Homeblend. Dit zorgt uiteindelijk voor een aanbod met wandkleden die jouw interieur een echte impuls geven.

Wandkleden in alle kleuren, stijlen en materialen

Wandkleden zijn er bij Homeblend in alle kleuren, stijlen en materialen. Je vindt bij ons o.a. een industrieel wandkleed, landelijk wandkleed of design wandkleed. Zorg tot slot ook dat jouw de kleur van jouw nieuwe wandkleed volledig matcht met de rest van jouw interieur. Onze Urban Cotton wandkleden zijn de populairste.

100+ online woonwinkels met wandkleden

Homeblend volgt nauwlettend de trends in wonen, koken en lifestyle en inspireert jou met het inrichten van jouw woning. Kies voor een wandkleed als eye-catcher, of ga voor een minder opvallend exemplaar dat naadloos opgaat in jouw interieur. Door de samenwerking met enkel betrouwbare online winkels ben je verzekerd van een fijne ervaring. Bovendien hoef je niet tientallen woonwinkels af te speuren, maar vind je bij Homeblend het aanbod van 100+ betrouwbare online woonwinkels. Ga op zoek naar jouw nieuwe wandkleed en klik door naar de webwinkel waar jouw nieuwe wandkleed verkrijgbaar is om het direct te bestellen.