D-Bodhi Fendy Meubelserie

Er zijn door het merk D-Bodhi door de jaren heen tal van verschillende meubelseries op de markt gelanceerd. Eén van deze series is de zogenaamde ‘D-Bodhi Fendy meubelserie’. Het betreft hier een collectie bestaande uit een groot aantal verschillende meubels zoals salontafels, pronkrekken, lockerkasten en eettafels die zijn vervaardigd uit rustiek geborsteld FSC teakhout. In het merendeel van de gevallen is er bij deze meubels gekozen voor een combinatie met zwart geborsteld staal. Het resultaat is een prachtige meubelserie die haar gelijke op de markt niet kent. Ben jij ook wel geïnteresseerd in al het moois dat de D-Bodhi Fendy meubelserie voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder en ontdek er alles over!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK D-BODHI

"Het merk D-Bodhi is opgericht in het jaar 2007 en kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. In eerste instantie staat ze er vooral om bekend bij de productie van haar D-Bodhi meubels gebruik te maken van donker hout gecombineerd met een metalen afwerking. De missie die door het merk D-Bodhi wordt uitgedragen is er in slagen om keer op keer opnieuw te vernieuwen en te inspireren. Het resultaat van deze filosofie is dat het merk niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst zal weten te overtuigen. Het veelzijdige karakter waar de D-Bodhi meubels over beschikken zorgt er in ieder geval voor dat ze in een divers aanbod aan interieurs tot hun recht kunnen komen. Dit niet alleen in een eigentijds of industrieel, maar zelfs in een eerder klassiek getint interieur."

Meer dBohdhi op Pinterest

D-Bodhi Fendy: een stoere en tijdloze collectie

Stoere interieurstijlen zoals met name een industriële stijl zijn tegenwoordig helemaal in. Heel wat mensen vinden het dan ook fantastisch wanneer ze in hun interieur invloeden kunnen verwerken die doen denken aan deze van bijvoorbeeld een oud fabriekspand. De D-Bodhi Fendy meubelserie past eigenlijk perfect bij deze setting. Dit neemt niet weg dat de meubels uit deze reeks lang niet uitsluitend tot hun recht komen in een industrieel interieur. Beschik je bijvoorbeeld over een eerder klassiek aandoend interieur of heb je de voorkeur gegeven aan een eerder landelijke uitstraling? In al deze gevallen is het meer dan de moeite waard om kennis te maken met al het moois dat de D-Bodhi Fendy meubelserie jou te bieden heeft!

Materialen: Fendy meubelserie van teakhout

D-Bodhi staat er om bekend een merk te zijn dat durft te innoveren en experimenteren. De D-Bodhi Fendy meubelserie is daar een mooi voorbeeld van. De meubels die deel uitmaken van deze collectie zijn steeds gemaakt van rustiek geborsteld FSC teakhout. Dit materiaal wordt bij het merendeel van de meubels gecombineerd met een zwart geborsteld staal waardoor een eigenwijs, strak, stoer en vooral ook tijdloos design kan worden gerealiseerd. In de praktijk is het perfect mogelijk om de meubels uit deze collectie te combineren met bijvoorbeeld de Fissure meubels. Op deze manier ontstaat er slechts een ronduit bijzonder geheel!

Meer van de D-Bodhi Fendy meubelserie

Is het voor jou ook van belang dat jouw interieur over een lekker stoer kantje beschikt? Wil je dan ook graag dat dit stoere kantje tot uiting komt in de meubels waar gebruik van wordt gemaakt? In dat geval is het zeker de moeite waard om zelf even kennis te maken met de D-Bodhi Fendy meubelserie. Deze meubels weten in de praktijk keer op keer te verbazen, niet alleen omwille van hun uitstraling, maar ook door de unieke kwaliteit waarover ze beschikken!