D-Bodhi Stoelen

Op het moment dat je de keuze maakt om nieuwe stoelen aan te kopen voor in je interieur zijn er ongetwijfeld een aantal zaken waar je aandacht aan zal willen besteden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de uitstraling waar de stoelen over beschikken. Het spreekt bovendien echter voor zich dat je ook graag zal willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijk zitcomfort. Het merk D-Bodhi slaagt er in om dit alles perfect voor jou te realiseren. De D-Bodhi stoelen zijn gemaakt van gerecycleerde materialen waardoor ze over een uitmuntende duurzaamheid beschikken. Daar komt bij dat alle stoelen van dit merk ook een ware streling zijn voor het oog. Ben jij ook geïnteresseerd in het aankopen van D-Bodhi stoelen? Dan is het zonder meer de moeite waard om even de informatie in dit blogartikel grondig door te nemen!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK D-BODHI

"Het merk D-Bodhi is opgericht in het jaar 2007 en kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. In eerste instantie staat ze er vooral om bekend bij de productie van haar D-Bodhi meubels gebruik te maken van donker hout gecombineerd met een metalen afwerking. De missie die door het merk D-Bodhi wordt uitgedragen is er in slagen om keer op keer opnieuw te vernieuwen en te inspireren. Het resultaat van deze filosofie is dat het merk niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst zal weten te overtuigen. Het veelzijdige karakter waar de D-Bodhi meubels over beschikken zorgt er in ieder geval voor dat ze in een divers aanbod aan interieurs tot hun recht kunnen komen. Dit niet alleen in een eigentijds of industrieel, maar zelfs in een eerder klassiek getint interieur."

Meer dBohdhi op Pinterest

Prachtige stoelen gemaakt van gerecycleerde materialen

Op het ogenblik dat je het assortiment met D-Bodhi stoelen gaat bekijken zullen er je ongetwijfeld verschillende zaken opvallen. In eerste instantie is het namelijk zo dat alle stoelen steeds zijn vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Het kan hierbij onder meer gaan om materialen die afkomstig zijn van huizen, bruggen en spoorwegen. Het gebruik van dergelijke, ietwat opvallende materialen zorgt er voor dat elke stoel op zich weer een unieke creatie is. De D-Bodhi stoelen komen net omwille van deze reden in elk gewenst interieur tot hun recht. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar stoelen die niet zijn vervaardigd uit standaard materialen? Dan is het zonder meer de moeite waard om te ontdekken wat het merk D-Bodhi allemaal voor jou in petto heeft!

D-Bodhi stoelen in verschillende kleuren

Niet alleen wordt er bij het fabriceren van de D-Bodhi stoelen gebruik gemaakt van verschillende materialen. Het spreekt voor zich dat de stoelen ook steeds worden aangeboden in tal van verschillende kleuren. Ook op dit vlak kan er al snel worden vastgesteld dat het hierbij niet gaat om voor de hand liggende kleuren. In plaats daarvan werd er door het merk voor gekozen om mogelijkheden zoals Carlitto Cognac Leer, Stone Washed Katoen Charcoal en Stone Washed Katoen Grijs in het leven te roepen. De stoelen of fauteuils kunnen vervolgens ook over een zwart metalen onderstel beschikken waardoor er zowel een vintage als een industrieel tintje ontstaat. In ieder geval, ook wanneer je graag stoelen of fauteuils met een bijzondere kleur wenst aan te kopen ben je bij het merk D-Bodhi aan het juiste adres!

Ontdek de prachtige D-Bodhi stoelen vandaag nog!

Eén ding staat vast, het aanbod met D-Bodhi stoelen is er eentje die zich op verschillende vlakken weet te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dat blijkt uit heel wat verschillende zaken. Zo is er niet alleen het gebruik van bijzondere materialen, wat bovendien ook te denken van de bijzondere vormgeving waar door het merk voor wordt gekozen? In het bijzonder de inmiddels razend populaire Alabama D-Bodhi stoelen zijn toppers van formaat. Ben jij dus met andere woorden van plan om nieuwe stoelen aan te kopen voor in huis? Ontdek dan zeker eens het prachtige assortiment met D-Bodhi stoelen!