D-Bodhi Tafels

Veel mensen die vandaag de dag hun interieur willen veranderen kijken daarvoor in de richting van duurzame woonartikelen of meubels. Wanneer dat ook geldt voor jou zal je wellicht op een zeker ogenblik willen kijken in de richting van D-Bodhi tafels. Deze tafels zijn vervaardigd uit gerecycleerde materialen en zien er werkelijk fantastisch uit. Bovendien staan de D-Bodhi tafels er om bekend steeds geproduceerd te worden met aandacht voor de kwaliteit waardoor je bijzonder lang van jouw nieuwe tafel zal kunnen genieten. Wil jij ook graag meer te weten komen over de bijzondere eigenschappen waar D-Bodhi tafels over beschikken? Dan kunnen we alleen maar stellen dat het een echte aanrader is om deze even van naderbij te bekijken!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK D-BODHI

"Het merk D-Bodhi is opgericht in het jaar 2007 en kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. In eerste instantie staat ze er vooral om bekend bij de productie van haar D-Bodhi meubels gebruik te maken van donker hout gecombineerd met een metalen afwerking. De missie die door het merk D-Bodhi wordt uitgedragen is er in slagen om keer op keer opnieuw te vernieuwen en te inspireren. Het resultaat van deze filosofie is dat het merk niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst zal weten te overtuigen. Het veelzijdige karakter waar de D-Bodhi meubels over beschikken zorgt er in ieder geval voor dat ze in een divers aanbod aan interieurs tot hun recht kunnen komen. Dit niet alleen in een eigentijds of industrieel, maar zelfs in een eerder klassiek getint interieur."

Meer dBohdhi op Pinterest

D-Bodhi tafels, gemaakt van gerecycleerde materialen

Een eerste unieke eigenschap waar de D-Bodhi tafels over beschikken heeft betrekking tot het feit dat ze zijn vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Dit zal bij veel mensen natuurlijk meteen als muziek in de oren klinken. De materialen die worden gebruikt om de D-Bodhi tafels mee te vervaardigen kunnen dan ook onder meer afkomstig zijn van huizen, bruggen en spoorwegen op het eiland Java. Vaak wordt er bij het vervaardigen van D-Bodhi tafels eveneens gebruik gemaakt van hout waardoor er een extra natuurlijke en warme touch aan de tafels kan worden gegeven. Het gebruik van deze materialen zorgt er in ieder geval voor dat de D-Bodhi tafels in heel wat verschillende stijlen van interieurs kunnen worden geplaatst.

Ontdek de verschillende soorten D-Bodhi tafels!

Op het ogenblik dat je het aanbod met D-Bodhi tafels gaat bekijken zal je meteen kunnen vaststellen dat er behoorlijk wat verschillende exemplaren in terug te vinden zijn. In eerste instantie zijn er natuurlijk de eetkamer tafels. Het gaat hierbij onder meer om de eetkamertafel ‘Soul’. Deze prachtige, robuuste tafel werd met de hand gemaakt. De materialen waar gebruik van werd gemaakt zijn afkomstig van de buitenmuren van oude, gesloopte huizen uit Java in Indonesië. Het resultaat is een prachtige tafel voor in je eetkamer die echt een verhaal te vertellen heeft. Het karakter van deze tafel blinkt dan ook uit en zorgt er voor dat ze zich perfect weet te onderscheiden ten opzichte van alternatieven die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook wanneer je niet op zoek bent naar eetkamertafels heeft het merk D-Bodhi voor jou nog wel wat moois in petto.

Buiten de eetkamertafels zal je kunnen vaststellen dat D-Bodhi tafels ook verkrijgbaar zijn in kleinere uitvoeringen. Dit betekent in de praktijk dat je ook perfect een salontafel van dit merk kan aankopen en wat ook te denken van allerhande bijzettafels? Ben je voor jouw (thuis)kantoor ook nog op zoek naar een nieuwe bureautafel? Ook in dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat het aanbod met D-Bodhi tafels jou precies datgene kan bieden waar jij naar op zoek bent!

Een bijzonder merk met een ronduit uniek karakter

Voor iedereen die graag een echt bijzondere tafel wenst in huis te halen kan het een aanrader zijn om daarvoor te kijken in de richting van een D-Bodhi tafel. Deze prachtige tafels ademen één en al karakter uit en vormen een ware eye-catcher in elke ruimte waarin ze worden geïntegreerd. Bovendien kan er worden vastgesteld dat D-Bodhi tafels steeds in de hoogst mogelijke kwaliteit worden gerealiseerd waardoor je er pas echt langdurig genot van zal kunnen ondervinden. Het mag dan ook duidelijk zijn, het aankopen van één van de vele prachtige D-Bodhi tafels is altijd het overwegen meer dan waard.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]