Eleonora Arthur Fauteuil

De Eleonora Arthur is een prachtige lounge chair die zich duidelijk kenmerkt door een combinatie van stijlen. Door het in huis halen van deze lounge chair kies je dan ook voor een authentieke, industriële loft sfeer, maar dan wel gecombineerd met een warme uitstraling! De Eleonora Arthur beschikt over in het oog springende stiksels in de beige canvas stof. De afwerking van deze topper uit het aanbod van Eleonora is gebeurd door middel van houten armleuningen en een stijlvol, industrieel grijs metalen buisframe.

Eleonora Arthur Fauteuil

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Eleonora Arthur Fauteuil.

De Eleonora Arthur is zoveel meer dan een gewone lounge chair. We kunnen ze eigenlijk bestempelen als een statement voor de echte liefhebber van industrieel design. Ondanks het feit dat er duidelijk heel wat tijd en moeite is geïnvesteerd in de bijzondere uitstraling van de Eleonora Arthur werd ook het zitcomfort niet uit het oog verloren. De zachte kussens nodigen dan ook keer op keer uit om er heerlijk in weg te zakken. Met recht en rede is de Eleonora Arthur sinds jaar en dag één van de absolute toppers uit het Eleonora assortiment!

Dit vinden bekende Instagrammers

Enerzijds is de Arthur fauteuil landelijk, maar ook wel een tikkeltje industrieel en vintage. Ik ben fan!

Carmen / @interiorbycarmen

De beige Arthur fauteuil is mijn absolute favoriet. Een onwijs comfortabele fauteuil die in veel interieurs past.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Shop de Eleonora Arthur bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid