Eleonora Eettafels

De keuze van de eettafel die je in jouw eetkamer gaat plaatsen is er eentje waar je grondig over zal willen nadenken. Allereerst spreekt het voor zich dat een eettafel voldoende plaats moet bieden voor het hele gezin. Daarnaast wordt een eettafel dagelijks (intensief) gebruikt waardoor er maar beter ook even stil kan worden gestaan bij de kwaliteit waar de tafel over beschikt. De Eleonora eettafels zijn prachtige tafels die aan al deze eisen tegemoet kunnen komen. De tafels van dit merk staan er niet alleen om bekend er ongelofelijk goed uit te zien, daarnaast bieden ze je ook nog eens precies die kwaliteit waar jij naar op zoek bent. We stellen op deze pagina alvast graag enkele van deze speciale eettafels aan je voor.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Een toegankelijke uitstraling voor in elke eetkamer

Het merendeel van de eettafels uit de collectie van Eleonora zijn gemaakt van een combinatie van metaal en hout. Voor het onderstel van de tafel (dus met andere woorden de tafelpoten) wordt er gekozen voor het gebruik van metaal. Op deze manier beschikt je eettafel altijd over een solide basis voor het tafelblad. Voor deze laatste wordt bij Eleonora steeds gebruik gemaakt van een kwalitatieve houtsoort. Een extra laklaag dient er vervolgens voor te zorgen dat het tafelblad nog eens extra wordt beschermd. Met name de Havana eettafel uit de collectie van Eleonora weet op vlak van kwaliteit en uitstraling prima punten te scoren.

Eettafels met een duurzaam karakter

Eleonora staat er lang niet alleen om bekend een merk te zijn met aandacht voor de actuele interieurtrends. Daarnaast is het namelijk zo dat het merk eveneens duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Dit is onder meer terug te zien in het feit dat er bij het produceren van de houten eettafels veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gerecycled hout. Ben jij dus met andere woorden niet alleen op zoek naar een mooi uitziende, kwalitatieve, maar ook echt duurzame eettafel? Dan is deze beslist terug te vinden in het aanbod van het merk Eleonora.

Een passende eettafel voor in elke eetkamer

Bij het bekijken van het assortiment met Eleonora eettafels zal het je meteen opvallen dat de tafels aangekocht kunnen worden in tal van verschillende afmetingen. Dat is interessant, want op deze manier kan er steeds een eettafel worden aangekocht die perfect zal passen in elk type van eetkamer. Heb je dus met andere woorden een kleinere keuken of een stevig uit de kluiten gewassen eetkamer? In beide gevallen is er altijd een Eleonora eettafel te bestellen die er uitstekend in tot haar recht zal komen.