Eleonora Marc Fauteuil

De Eleonora Marc mag zich met recht en rede één van de populairste fauteuils noemen uit het aanbod van het merk Eleonora. Deze populariteit is in eerste instantie te danken aan het stoere design welke duidelijk over een geheel eigen karakter beschikt. Eleonora heeft er voor haar Marc fauteuil duidelijk voor gekozen om een zo ruim mogelijke doelgroep aan te spreken. Dit blijkt onder meer uit de combinaties van warme kleurtinten. Ook de combinatie van het leer, massief hout en staal zorgen voor een bijzondere aanblik.

Eleonora Marc Fauteuil

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Eleonora Marc Fauteuil.

Het in huis halen van de Eleonora Marc doe je niet alleen omwille van haar bijzondere design. Ondanks het feit dat de uitstraling van deze fauteuil ze gegarandeerd laat uitgroeien tot een onbetwistbare eye-catcher in je interieur is ook het zitcomfort werkelijk subliem te noemen. Neem plaats in deze bijzondere fauteuil en ervaar hoe comfortabel de Eleonora Marc echt is!

Dit vinden bekende Instagrammers

De Marc fauteuil is absoluut een industriële topper. Metalen onderstel, leer en metalen onderstel.

Carmen / @interiorbycarmen

Hij zit echt heel lekker en past dus ook nog eens goed in een industrieel, vintage en landelijk interieur.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Shop de Eleonora Marc bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid